Prodej bílého a červeného vína je realizován ve vinných sklípcích a vinárnách, kde je možné zakoupit lahvová vína, jakostní vína, přívlastková vína, ročníková vína nebo jiná exkluzivní balení. Vybírejte z vín polosladkých, polosuchých nebo vín suchých.

Výroba, prodej a degustace vína ve Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Výroba, prodej vína i přes eshop a provoz vinotéky i vinné kavárny ve Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. ve Velkých Pavlovicích. V našem vinařství pořádáme i řízené degustace vín. Navštívit můžete i naši originální vinnou kavárnu. Nejen přímo u nás, ale i prostřednictvím eshopu můžete zakoupit odrůdová, přívlastková a především jakostní vína, ať už ...
Výroba, prodej a degustace vína ve Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Restaurace - pivo GAMBRINUS, PILSNER URQUELL z tanku - jídla česká kuchyně - možnost pořádání svateb, rautů, oslav, firemních večírků Vinárna

Vinotéka. Prodej: - lahvová i sudová vína.

Sport bar Penzion Hospoda Vinárna

Dvůr Lobeč - zemědělství - myslivost (obora Podčejek, bazantnice Hájek) - lesnictví Ubytování Zámek Lobeč - vinný sklep

Autodoprava: -přeprava sypkých materiálů sutin, zeminy -zemní práce. -bagrování Mycí linka. Vinárna. Prodej jablek.

Hotel: -ubytování v 16-ti pohodlných pokojích -stylová restaurace, vinárna -možnost posezení na vnitřní terase.

Bývalý B klub. Béčko: -restaurace -disco -vinárna -kuželky -herna.

Restaurace poskytuje: -veškeré restaurační služby -pořádá diskotéky. Vinárna KONIBAR: -speciální posezení a služby -herna -soukromé večírky.

Hotel: -ubytování standartní vybavení jedno až třílůžkové pokoje -stravování domácí kuchyně, speciality minutky -restaurace a vinárna.

Služby: -ubytování v soukromí ve Voticích -k ubytování nabízíme 8 pokojů -dvoulůžkové a třílůžkové s možností přistýlky, s televizí a samostatným sociálním zařízením, přopojení na internet -v případě potřeby je k dispozici společná kuchyňka -snídaně -parkování v uzavřeném prostoru -připojení na internet-wifi, satelit.