Prodej bílého a červeného vína je realizován ve vinných sklípcích a vinárnách, kde je možné zakoupit lahvová vína, jakostní vína, přívlastková vína, ročníková vína nebo jiná exkluzivní balení. Vybírejte z vín polosladkých, polosuchých nebo vín suchých.

Výroba, prodej a degustace vína ve Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Výroba, prodej vína i přes eshop a provoz vinotéky i vinné kavárny ve Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. ve Velkých Pavlovicích. V našem vinařství pořádáme i řízené degustace vín. Navštívit můžete i naši originální vinnou kavárnu. Nejen přímo u nás, ale i prostřednictvím eshopu můžete zakoupit odrůdová, přívlastková a především jakostní vína, ať už ...
Výroba, prodej a degustace vína ve Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Kategorie: -ubytovna pro dělníky s celoročním ubytování: -5 pokojů - celkem 15 lůžek. Pohostinství: -hostinec,restaurace -závodní stravování: -hotová jídla.

Čajovna: -sypané čaje z celého světa -plantážní káva -čajové speciality -vodní dýmky -orientální doplňky -ledová káva,ledové čaje -příjemné prostředí vhodné i pro pořádání seminářů.

Pohostinství: -restaurace - 60 míst -salónek - 20 míst -možnost pořádání akcí a oslav -pivo GAMBRINUS 10°,PLZEŇ 12° -stravování -denní menu od 55,-Kč -altánek - venkovní posezení v areálu zámeckého parku.

CORSINI café: -káva -coctaily -zmrzlinové poháry -příjemné posezení,možnost pořádání oslav,firemní večírky,Silvestry,rauty.

Stavební firma. Provádění,výstavba: -jednoduché stavby. Práce: -ruční výkopové práce: -telekomunikace,plyn,energetické rozvody,atd. -demolice,zemní práce. Kovovýroba,výroba: -svařování a povrchová úprava kovů. Činnost zajištěna pomocí více jak 200 zahraničních pracovníků. Kategorie ubytování: -ubytovna s celoročním ...

Pohostinství: -pivní bar,pivnice,hospoda: -kapacita 60 osob -kulečník,šipky.

Vinárna: -různé druhy vín*, víno,vína -pivo - čepované VELVET,lahvové GAMBRINUS 12°,RADEGAST 12°,PLZEŇ 12°, nealkoholické BIRREL -jídlo - minutky,saláty,dezerty,atd.

Pohostinství: -restaurace - 40 míst s přilehlým salonkem pro 15 a 20 osob -venkovní zahrádka pro 50 osob -venkovní posezení ve stodole u krbu pro 50 osob -večírky, hostiny, párty, svatby s obřadem, promoce, obědy, večeře, oslavy -spojení BUS č.34, 35, 36, 37 -parkoviště -catering (párty na objednávku) -živé ryby, grilovaná žebra, ...