ATELIER RENO, spol. s r.o.
Maur-Dases, s.r.o.

Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
ATELIER KUNC architects, s.r.o. - vaše architektonické řešení
Jsme špičkové architektonické studio, které nabízí svým klientům komplexním architektonické řešení komerčních i soukromých staveb, rodinných domů a jejich interiérů, včetně realizací na klíč. Výborně zvládnutý interiér určuje kvalitu budoucího příjemného života v domě. Dům od nás bude vaším skutečným domovem. Neváhejte se na nás obrátit.
ATELIER KUNC architects, s.r.o. - vaše architektonické řešení
Činnost: - projekce pozemních staveb - urbanistické, architektonické studie - projekce pasivních domů - design interiérů, nábytku - 3D vizualizace staveb - inženýrská činnost.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek, e-shopů, aplikací

Projekční a architektonická kancelář - projekce staveb.

Služby - architektonické návrhy, studie - projekční práce.

Návrhy, úpravy, realizace interiéru, homestaging, kreativní dekorování. Vymalování interiérů. Svatební design.

Komplexní služby v oblasti návrhů, realizace interiérů bytů a kanceláří. Prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - bytový nábytek - obývací pokoje, dětské pokoje, předsíně, haly, ložnice, sedací soupravy a křesla.

Projekční a architektonická kancelář. Stavební projekce.

Zdravé bydlení: - návrhy vybavení bytů - osobní rozvoj a poradenství - automatická kresba.

výtvarná činnost, návrhy interiérů, galerie

Hlavní náplně mé činosti jsou navrhování staveb a tvorba projektové dokumentace novostaveb rodinných domů, obytných a veřejných staveb. Dále projektuji rekonstrukce, podkrovní vestavby i projekty pro demolice staveb. Navrhuji interiéry i drobnou architekturu. Vytvářím architektonické studie. Měřím stávající stav staveb a vytvářím pasport stavby.

Lepení tapet, prodej tapet, designérské poradenství, barevné poradenství, poradenství v řešení interiérů, poradna podle fotek, zajímavé povrchové úpravy a polepy různých materiálů, stěn, kovů, dřeva, plastu. Výtvarné řešení úprav.

Alfaprojekt Olomouc, a.s. Projekty, projekce, inženýrská činnost. Inženýrsko-projektová firma. Služby: -inženýrská činnost -projednání dokumentace s dotčenými orgány (vyřízování územního rozhodnutí a stavebního povolení) -přípravná dokumentace a studie -dokumentace k územnímu řízení -dokumentace ke stavebnímu řízení ...

Inženýrská činnost ve stavebnictví: - technické dozory staveb - administrace zadávacích řízení dle ZZVZ pro veřejné zadavatele.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Projektování elektrických zařízení

Projektová činnost ve výstavbě, zpracování PENB.

Architektonický ateliér. Projekce: -pozemní stavby -interiéry.

Firma Cordesign v Šumperku se se specializuje na designerskou a návrhářskou činnost. Návrhy, realizace: - interiérů, nezařízených prostor - dekorace a květiny. - feng shui.

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Zpracování výrobní dokumentace pro dřevozpracovávající firmy. Interiéry na klíč. Drobné stavební práce. Služby architekta, designéra. Výkresová dokumentace. Vizualizace 2D, 3D, 3D MAX. Obchodní zastoupení firmy Mayer Opava. Dětské židle Mayer.

Rivesti s.r.o. se zabývá prodejem italských koupelnových a interiérových designových obkladů a dlažeb a vybavení koupelen. Nabídka: -trend určující materiály s důrazem na minimalismus a funkcionalismus -rozsáhlá paleta materiálů (imitace dřeva, kamene, kovu) uzpůsobená individuálním potřebám (obklady do kuchyně, venkovní dlažba, obklady a ...

Designér, návrhář: - zabývám se návrhy bytových i nebytových prostor - vypracování návrhu interiéru - poradenství ohledně výběru vhodných materiálů - doporučení věrohodných firem pro následnou realizaci.

Služby - architektonická činnost - projekční činnost - projekce staveb i interiérů - inženýrská činnost.

Architektonicko-stavební kancelář. Komplexní projektová činnost. Stavební projekce. Návrhy, projekty, design a zajištění dodávky interiérů.

Realizace interiérů. Prodejna designového nábytku.