ATELIER RENO, spol. s r.o.
Maur-Dases, s.r.o.

Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
Buďte originální. Dřevěné palubky, plotovky, fasádní a terasové profily mohou hýřit barvami a pořídíte je v nejrůznějších dezénech. Nevěříte? Pak navštivte výrobce a prodejce výrobků ze dřeva, firmu WOODCMTE s.r.o. a přesvědčte se sami. Na prodej jsou balkonové prvky, ohradové akátové kůly, okrasné kmeny Carapanauba, Quari quari, venkovní akátové ...
WOODCMTE s.r.o. dodá palubky i dřevěné terasy a fasády
ATELIER KUNC architects, s.r.o. - vaše architektonické řešení
Jsme špičkové architektonické studio, které nabízí svým klientům komplexním architektonické řešení komerčních i soukromých staveb, rodinných domů a jejich interiérů, včetně realizací na klíč. Výborně zvládnutý interiér určuje kvalitu budoucího příjemného života v domě. Dům od nás bude vaším skutečným domovem. Neváhejte se na nás obrátit.
ATELIER KUNC architects, s.r.o. - vaše architektonické řešení
Stavebně obchodní společnost - návrhy a realizace interiérů i exteriérů. Činnost - podlahářské práce, pokládka podlah - sádrokartonářské práce - malířské práce - rekonstrukce bytových jader. E-shop - fasádní a malířské barvy - tmely, těsnění - dlažby - sádrokarton - nářadí.

Architektonická kancelář: - rodinné domy - design interiérů - komerční prostory.

Nabízíme služby architektonického a projekčního studia. Děláme návrhy, stavební projekty ve všech stupních, interiér, zahrada a stavební dozory.

Nabízíme služby interiérového studia. Specializujeme se na projektování, design a realizace kompletních interiérů.

Architektonické a designérské studio působící v oblastech produktového designu, architektury i grafiky, zajišťující produkci od návrhu po realizaci.

Komplexními služby v oblasti profesionálních kancelářských, hotelových a atypických interiérů.

Interiérový design, homestaging, grafika, tvorba kompletní korporátní identity.

Nabízíme architektonické práce, předprojektové a projektové přípravy, inženýrské činnosti i realizace interiérů.

Nabízíme architektonické a inženýrské práce.

Návrh, design, realizace: - komerční interiéry - kanceláře.

Společnost generálních projektantů. Konzultace a průzkum zakázky. Studie urbanistiky a objemu. Provádění a kontrola staveb.

Bytový architekt. Návrhy interiérů na míru prostoru i klientovi.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výzkum a vývoj v oblasti ...

Architektonické studio nabízí služby v oblasti architektonických návrhů a projektů. Specializujeme se na interiéry malých bytů, návrhy rodinných domů, obchodních prostor, a další služby ve stavebnictví a designu interiérů.

Architekt, architekti. Nabídka projektové činnosti ve výstavbě.

Architektonická a inženýrská činnost: - rodinné domy a vily - interiery - občanské stavby a bytové domy - rekonstrukce.