Potřebujete zajistit maximální bezpeční Vás, nebo Vašeho majetku? Bezpečnostní agentury nabízejí fyzickou ostrahu objektů, majetku a osob, detektivní činnost, převoz cenin a hotovosti, zabezpečení akcí, požární ochranu a pult centrální ochrany PCO.

B.D.SAFE, s.r.o. - bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Společnost B.D. SAFE z Kunovic poskytuje komplexní bezpečnostní služby ve Zlínském kraji. Zaměřuje se na několik klíčových oblastí - fyzickou ochranu objektů a osob a bezpečnostní služby na akcích všeho druhu. Naši profesionálové se postarají o ostrahu během koncertů, festivalů, výstav, konferencí, veletrhů, sportovních turnajů, firemních večírků ...
B.D.SAFE, s.r.o. - bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Vývoj, prodej, servis: - software pro elektronické označování a značení - čipování zvířat, předmětů - bezpečnostní značení, označení - radiofrekvenční identifikační systém - databázový informační systém pro obce, sdružení - databázové aplikace - internetové aplikace.

Fyzická ostraha majetku se služebním psem i bez něj - kontrola zaměstnanců na nemocenské - ochrana osob - doprovodné služby - služba motorizované zásahové jednotky - převozy cenin - možnost napojení na pult centrální ochrany

Bezpečnostní a detektivní agentura. Prodej, výkup: -zlato -diamanty Pronájem: - nebytové prostory Pořádání: - volnočasové aktivity pro firmy (konferenční aktivity, ...)

Kompletní zabezpečení fyzické ostrahy s možnosti odečtu náhradního plnění

Bezpečnostní agentura. Soukromá hlídací služba.

Bezpečnostní agentura: - pult centrální ochrany PCO - zásahová jednotka - dodávka a montáž elektronického zabezpečovacího zařízení.

Pobočka. Bezpečnostní agentura. -fyzická ostraha objektů. -detektivní služby. -přeprava hotovosti. -recepční služby. -facility služby. Umělecká agentura: -pořádání koncertů.

Bezpečnostní agentura. Ochrana majetku. Ochrana osob. Recepční a detektivní služby. Převoz peněz a cenností.

- - bezpečnostní agenturaochrana majetku, objektů a osob

Bezpečnostní služba: -fyzická ochrana majetku a osob -dálková ostraha objektů pulty centralizované ostrahy -přeprava a doprovody finančních hotovostí a cenin -posouzení požárního nebezpečí revize požárních vodovodů, ručních hasicích přístrojů, požárních klapek, zpracování dokumentace PO**, školení -obchodní činnost ...

Zajišťujeme bezpečnostní služby ochrany majetku a osob. Ochrana majetku a osob, zajišťování bezpečnosti sportovních, kulturních a společenských akcí, ostraha bytových domů. Nabízíme fyzickou ostrahu: - filmové produkce - staveb - hotelových parkovišť - autokempů - autobazarů - bytových komplexů - recepcí.

Realitní kancelář. Realitní služby včetně právního servisu. Bezpečnostní agentura. Služby: - ostraha objektů - ochrana osob - detektivní.

-Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Realitní činnost, správa a ...

Pronájem - luxusní limuzíny MERCEDES, LEXUS, AUDI, LINCOLN LIMOUSINE - výletové trasy, svatby - pro přední firmy, významné osobnosti, pořadatelé prestižních akcí, klienti oslavující životní jubileum, svatebčané - do limuzíny lze na přání objednat občerstvení - v případě svatby i celková výzdoba Osobní ochrana ...

Služby: Pult centralizované ochrany: - ochrana domů a bytů - ostraha komerčních objektů - fyzické prověrky zajištění objektů. Bezpečnostní analýza: - analýza bezpečnostních rizik u stávajících režimů a systému zajištění ostrahy objektů - posouzení bezpečnostních rizik bezpečnostním průzkumem.

Bezpečnostní služby - detektivní služby

Služby: - bezpečnostní - úklidové - zahradnické - stavební.

Bezpečnostní agentura: -ostraha objektů i se psy -jednorázové akce -PCO pult centralizované ochrany -ochrana osob. Zajištění: -doprovody -přeprava peněz a cenností. Středisko Kolín: Agentura Profi CZ, spol. s r.o. Plynárenská 121, 280 02 Kolín 4

Služby: -bezpečnostní a pořadatelské -ochrana majetku -ochrana osob -ozbrojené doprovody cenin -recepční.

Bezpečnostní služba-celostátní působnost. Komplexní bezpečnostní služby: -ochrana a ostraha majetku -přeprava peněz a cenností -kurýrní služby -osobní ochrana -požární ochrana -bezpečnostní studie a přehledy.