Využijte komplexních celních služeb, které zahrnují zastoupení v celním řízení, registraci a podání hlášení intrastat, osvobození od CLA, vrácení zboží, reklamace, výpočet cla a daní, vývoz i tranzit zboží a řešení celních záležitostí

EURO CUSTOM s.r.o. - celní deklarace / Intrastat
Společnost EURO CUSTOM s.r.o. poskytuje celní služby ve Zlínském kraji. Zastoupíme Vás v celním řízení, zajistíme odbavení zboží v dovoze a vývoze, zpracujeme Intrastat - statistické hlášení vnitrounijního obchodu, zaškolíme Vás do celní problematiky. Nabízíme celní poradenství při řešení individuelních požadavků a potřeb zákazníků.
EURO CUSTOM s.r.o. - celní deklarace / Intrastat
Služby: - mezinárodní kamionová a nákladní doprava - vnitrostátní kamionová a nákladní doprava - spedice - logistika - celní deklarace - skladování.

Nákladní doprava, spediční činnost. Mezinárodní silniční doprava po celé Evropě Vnitrostátní doprava. Vytěžování vozidel. Přeprava nebezpečných látek ADR. Letecká doprava po celém světě Celní deklarace. Skladování.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - celní deklarace - skladování - logistika - čerpací stanice

Služby: - zastupování v celním řízení

Celní poradenství - zastoupení v celním řízení - zajištění logistických služeb - zpracování celních dokumentů a vykazování údajů pro systém Intrastat.

Celní a dopravní služby. Provozovna: Nám. 17. listopadu 2073 560 02 Česká Třebová tel. 724 985 393 E-mail: collinova@kpklogistic.cz

Zasilatelství a zastupování v celním řízení. Zprostředkování obchodu a služeb. Silniční motorová doprava: - nákladní nad 3, 5 tuny - nákladní do 3, 5 tuny.

Přepravní služby, doprava: - nákladní autodoprava - kamionová - letecká - námořní - železniční - skladování - celní služby

Služby: -kompletní vedení, zpracování výkazů pro INTRASTAT.

cargo-partner je soukromá společnost, která úspěšně působí na trhu mezinárodní přepravy a logistiky již více než tři dekády. Výše obratu společnosti v roce 2015 činila 540 milionů eur a na jejím úspěchu se podílelo více než 2300 zaměstnanců z poboček po celé západní, střední a východní Evropě, v severovýchodní a jihovýchodní Asii, v zemích ...

cargo-partner je soukromá společnost, která úspěšně působí na trhu mezinárodní přepravy a logistiky již více než tři dekády. Výše obratu společnosti v roce 2015 činila 540 milionů eur a na jejím úspěchu se podílelo více než 2300 zaměstnanců z poboček po celé západní, střední a východní Evropě, v severovýchodní a jihovýchodní Asii, v zemích ...

Půjčení osobních aut a dodávek Letenky Zajištění - celní služby Přeprava - kusové zásilky Nákladní doprava - mezinárodní - vnitrostátní.

Celní služby Kamionová doprava Přeprava - kusové zásilky Letecká přeprava - kusové zásilky Námořní přeprava Logistické služby Nákladní přeprava Stěhovací služby pro firmy i soukromé osoby Železniční přeprava.

Činnost firmy: - logistická řešení - silniční přeprava - letecká přeprava - železniční přeprava - námořní přeprava - přeprava zavazadel - celní deklarace - skladování - doprovodné služby.

Nabízíme logistické služby pomocí letecké, námořní a silniční přepravy. Zajišťujeme skladovací, distribuční služby a celní služby..

Služby: -celní deklarace: -vyhotovení celních dokladů -zajištění celního odbavení při dovozu i vývozu na celním úřadě -sttatistické vykazování údajů pro INTRASTAT CZ .

Hlavní předmět činnosti: - rozesílání hromadných zásilek (dopisů a balíků) - skladování a expedice reklamních materiálů - pořizování a zpracování adres včetně statistik - strojní obálkování. Ostatní činnosti: - celní služby - tiskové služby - zásilkový prodej - zasílání peněz.

Celní služby a jednatelství Brno. NEOBCHODN9 i OBCHODNÍ zásilky z celého světa - nejraději, pokud vás můžeme osvobodit od cel a daní. Odesílání a vyhotovení měsíčního výkazu INTRASTAT-CZ včetně doručení celnímu úřadu -vyhotovení dokladů JSD*, DCH* na dovoz a vývoz zboží ze třetích zemí (mimo EU) včetně kontrol, odbavení a projednání na CÚ Brno ...

Logistika, spedice, expresní přeprava zboží. Celní služby. Skladování.

Služby: -spedice -kompletní celní servis -celní poradenství -mezinárodní zasilatelství.

Mezinárodní přeprava: - doprava silniční, letecká, železniční, námořní, kombinovaná - spedice - přeprava kusových zásilek i celovozová přeprava - sběrná služba - ADR, nadrozměrné zásilky, zásilky v teplotním režimu Logistika ( překládka a uskladnění zboží, balení zásilek) Celní služby (vystavení celních dokumentů, ...

Celní služby - zastupování v celním řízení - celní deklarace.

Logistika. Mezinárodní přeprava nákladní - silniční - železniční - letecká. Celní služby.