Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Pokrývačství, tesařství -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování technických služeb -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně ...

-Výroba dekorativních předmětů ze skla a vitráží

Zpracování: - odpady z těžby dřeva. Výroba: - elektřina a teplo.

Výkup, sběrna, recyklace: -druhotné suroviny -kovový odpad a barevné kovy.

Odpady: sběr, svoz, likvidace.. Činnost ukončena 10/2009.

Sběrné suroviny, výkup, sběr, likvidace. Ostatní recyklovatelné odpady, třídění druhotných surovin -novinový papír, časopisy -papírové obaly, igelit, plast -polystyrén bílý -železo, litina, barevné kovy -textil Nákladní doprava, autodoprava. Půjčování kontejnerů: -na Avii -na sklo, plasty, papír.