Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Odtahy autovraků a vozidel k likvidaci Ekologická likvidace vozidel a odtahy autovraků. Dle typu vozidla zaplatíme maximální cenu za Váš vrak. Odtahy autovraků k likvidaci zcela ZDARMA. Obdržíte potvrzení pro úřad bezplatně. Dle přání Vám vyřídíme jednání s úřady.

Ekologická likvidace vozidel a odtahy autovraků. Provádíme odtahy autovraků k ekologické likvidaci.Obdržíte potvrzení nutné k vyřazení vozidla z registru automobilů, odtah máte zcela bezplatně a ještě Vám vyplatíme finnanční odměnu za každý vrak, dle vzájemné domluvy.jemn

Služby: - provozování mobilní odstřeďovací stanice - hygienizace kalů, odběr a zpracování kalů z čistíren odpadních vod (zakázka na měsíc). Výroba: - rekultivační substráty - stavební výplňové hmoty - průmyslové komposty.

Skladování a zpracování kovového i nekovového odpadu a šrotu.

Biologická likvidace organického znečištění. Zpracování a odstraňování odpadů, sanace kontaminovaných lokalit, zajišťování nepřetržité ekologické havarijní služby a poskytování konzultačních služeb. Čistírny odpadních vod ČOV.

Nakládání s odpady-mimo nebezpečné. Provádění likvidací, zpracování a ekologických úprav struskových hald. Výroba kameniva a materiálů pro násypy.

Báňské technologie: -vývoj, konstrukce, výroba, servis a prodej: - báňské technologie, především pro hlubinné dobývání uhlí, zejména zařízení na dopravu a úpravu fragmentace hmot a speciálních důlních zařízení. Ekologie–ekoinženýring: -systémy nakládání s odpady -koncepce, studie a plány odpadového hospodářství -ekologizace ...

Likvidace nebezpečných odpadu Nabízíme komplexní řešení pro vaši ordinaci, středisko či jiné zdravotnické zařízení. Likvidaci zdravotnického odpadu provedeme buď jednorázově dle objednávky, nebo na základě smluvního vztahu s objednatelem. Náš moderní bezpečnostní systém pro manipulaci likvidaci ambulantních odpadů splňuje přísné normy. Přepravu ...

Výkup, sběr, sběrna, recyklace, zpracování: - druhotné suroviny - odpady - kovové, papír, plasty, sklo.

Recyklace: - kovové odpady. Řemeslo: - zámečník, zámečnictví. Likvidace: - autovraky, kovové odpady.

Kovošrot. Sběr, výkup, sběrna: - druhotné suroviny - barevné kovy - kovový odpad. Likvidace: - olověné baterie. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Sběr, výkup, sběrna a zpracování: - kovový materiál, kovový odpad. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Služby-nakládání s odpady: -ekologické zneškodňování technologických celků -likvidace odpadů kategorie ON s výjimkou odpadů radioaktivních, výbušnin a odpadů živočišné výroby -komplexní poradenská činnost v oblasti ekologie -vedení informačního systému RERO.

Odstraňování nebezpečných odpadů. Průzkum a sanace kontaminovaných lokalit. Grafické práce.

Čištění a zjišťování technického stavu nádrží pro skladování ropných látek, zneškodňování odpadu vzniklých při této činnosti.

Likvidace odpadů. Měření znečištění prostředí. Zasypávání důlních jam.

Pobočka. Odvoz a zpracování: - odpady. Svoz komunálního a živnostenského odpadu. Odstranění průmyslového a stavebního odpadu. Výkup: - druhotné suroviny.

Těžba, zpracování: - stavební suroviny - písek, kámen, štěrk. Recyklace stavebních surovin. Demoliční a bourací práce, demolice.

Doprava - nákladní Recyklace - kovový odpad - šrot

Služby v oblasti recyklace a zpracování elektronického odpadu

Odstraňování odpadů Reklamní služby

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb -Zprostředkování obchodu a služeb