Sběrny druhotných surovin vykupují od firem i jednotlivců ocel, nerez, kabely, elektromotory, barevné kovy, měď, bronz, hliník a železo. Výkupní ceny jsou individuální a liší se u jednotlivých sběren. Platby za výkup jsou účtovány na kilogramy.

EKO-KOM, a.s. -  to je systém třídění, recyklace a využití odpadových obalů.
Společnost EKO-KOM, a.s. v České republice provozuje systém sběru a recyklace obalových odpadů. Zajišťuje třídění, recyklaci a využití obalového odpadu na kvalitní evropské úrovni. Efektivita celého systému recyklace obalů se opírá zejména o spolupráci s obcemi a městy. Odpad se třídí, aby ho bylo možno recyklovat a tím se šetřilo přírodními ...
EKO-KOM, a.s. -  to je systém třídění, recyklace a využití odpadových obalů.
Výkup, zpracování: -kovový šrot, železo, barevné kovy. Prodej: -černé uhlí.

Výkup, sběrné suroviny: - železné a neželezné kovy Dále vykupujeme mosaz, měď, hliník, nerez, železo i plechy, autobaterie.

Odpadové hospodářství: - nakládání, třídění a odvoz odpadů - sběrný dvůr - čištění komunikací. Plakátování, pneuservis. Údržba, opravy: - místní komunikace - dopravní značení - odvoz fekálií - veřejné osvětlení - dětská hřiště - terénní úpravy. Výroba a distribuce tepla: - dodávky tepla a TUV z městských kotelen. Provoz ...

Výkup, sběr, sběrna, recyklace, zpracování: - druhotné suroviny - odpady - kovové, papír, plasty, sklo.

Nakládání s odpady. Provoz sběrny druhotných surovin. Provozovna: - Anenská, Opava.

Služby, výkup, sběrna, prodej: - kovový odpad - barevné kovy - nerezový materiál - elektroodpad.

Výkup a prodej, velkoobchod: - barevné kovy - legované oceli a tvrdokovy - nástrojové oceli, použité nástroje - slinuté karbidy. E-shop: - koňské masti.

Ekologická likvidace vozidel: - staré vozy, automobily. Výkup, zpracování: - kovový odpad, kovový šrot - bílá technika (sporáky, pračky, myčky).

Sběr, výkup: - elektroodpad - odpadní elektrická a elektronická zařízení. Zpracování a předúpravy odpadů se základním zaměřením na desky plošných spojů. Provozovna: - Průmyslová 922/7, Bolatice.

Velkoobchod, prodej: - šrot - kovový odpad.

Autovrakoviště. Ekologická likvidace: - nákladní a osobní automobily, autovraky. Vystavíme protokol o ekologické likvidaci. Zajišťujeme odtah nepojízdného vozu. Výkup: - nákladní vozidla k likvidaci Prodej: - díly z autovraků, použité náhradní autodíly. Výkup: - druhotné suroviny - železný odpad, barevné kovy, papír, plasty, ...

Kovošrot. Sběr, výkup, sběrna: - druhotné suroviny - barevné kovy - kovový odpad. Likvidace: - olověné baterie. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Sběr, výkup, sběrna a zpracování: - kovový materiál, kovový odpad. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Opravy, servis: - automobily, vozidla, vozy Škoda, VW, Audi, Seat - mechanické práce - montáže klimatizací. Autovrakoviště. Ekologická likvidace vozidel - zdarma: - osobní i dodávková kategorie M1, N1. Nákup, prodej: - autodíly - nové i použité náhradní díly (především na vozy Škoda) - náhradní díly značky VW, Audi, ...

Sběr a výkup: - odpad, druhotné suroviny. Sběrna.

Výkup: - železné, neželezné kovy - papír. Sběr druhotných surovin.

Výkup, odvoz, zpracování: - elektroodpad - elektrošrot. Recyklace elektrických, sdělovacích kabelů.

Autodoprava, přeprava: - mezinárodní a vnitrostátní kamiónová doprava - nákladní doprava tuzemská - sklápěcími vozy. Nákup, prodej - kovový odpad, šrot. Prodej, rozvoz - pohonné hmoty.

Výkup, sběr, sběrna, zpracování, prodej: - kovový odpad.

Služby: - technické, komunální - správa a údržba veřejných komunikací, zeleně a osvětlení - svoz a likvidace komunálního odpadu.