Sběrny druhotných surovin vykupují od firem i jednotlivců ocel, nerez, kabely, elektromotory, barevné kovy, měď, bronz, hliník a železo. Výkupní ceny jsou individuální a liší se u jednotlivých sběren. Platby za výkup jsou účtovány na kilogramy.

EKO-KOM, a.s. -  to je systém třídění, recyklace a využití odpadových obalů.
Společnost EKO-KOM, a.s. v České republice provozuje systém sběru a recyklace obalových odpadů. Zajišťuje třídění, recyklaci a využití obalového odpadu na kvalitní evropské úrovni. Efektivita celého systému recyklace obalů se opírá zejména o spolupráci s obcemi a městy. Odpad se třídí, aby ho bylo možno recyklovat a tím se šetřilo přírodními ...
EKO-KOM, a.s. -  to je systém třídění, recyklace a využití odpadových obalů.
Zpracování a výkup: -kabely -plasty -barevné kovy -elektromotory -chladiče -akumulátory -jističe -stykače -počítače aj. Výroba, prodej: -plastové regranuláty -polyethylenové pytle na odpad.

EKOLOGIE: -sběr odpadů -využívání odpadů -odstraňování odpadů -přeprava odpadů. SKLÁDKOVÁNÍ ODPADŮ: -čištění průmyslových odpadních vod* -čištění a rekonstrukce průmyslových jímek -ekonomické studie v oblasti životního prostředí -poradenská činnost.

Služby: -svoz a likvidace kovového odpadu -svoz a likvidace nekovového odpadu -přistavení kontejneru zdarma.

Výkup, zpracování a prodej kovového odpadu: -železný odpad -barevné kovy -kontejnerizace zdarma -odvoz vlastními auty. Likvidace technologií a staveb.

Komplexní služby v odpadovém hospodářství. Svoz komunálního odpadu. Odvoz velkoobjemového odpadu a stavebních sutí. Pronájem kontejnerů. Svoz a likvidace nebezpečných odpadů. Separovaný odpad: -papír -sklo -plasty. Strojní metení a kropení. Poradenství v odpadovém hospodářství. Skartace písemností a dokumentů. Zemní práce.

Ekologická likvidace autovraků. Autodoprava. Výkup: -železo -další kovy.

Služby: -zneškodnění nebezpečných odpadů ve vlastních zařízeních -pořádání sběrových dnů pro města a obce-nebezpečné odpady -sběr vyřazených elektrických přístrojů s následnou ekologickou likvidací (veškeré elektrické stroje a zařízení včetně chladicích zařízení) -přeprava, třídění, využívání a odstraňování odpadů -čištění nádrží, jímek, ...

Výroba: - granulátu PVC. Výkup, recyklace: - odpady ze železných a barevných kovů - kabelové odpady - elektronický šrot.

Výkup: -kovový odpad -barevné kovy. Likvidace: -papír, plasty -kotelny, nádrže, technologie celků, kompletní likvidace. Autodoprava: -MAN s hydraulickou rukou PALFINGER -AVIA (2 vozy) -IVECO+hydraulická ruka PALFINGER -kontejnery (možnost přistavení). Prodej: -užitkové železo a materiál. Výkupna Kralovice Žatecká ...

Velkoobchod: -neželezné kovy pro technické účely -elektrovodná měď -slitiny těžkých kovů. Strojírenské kooperace: -obrábění -výpalky z plechů -zámečnické práce. Autodoprava do 1, 5 tuny. Výkup: -kovový odpad.

Výkup a zpracování kovového odpadu: -barevné kovy -ferroslitiny -kabely -autobaterie -elektromotory.

Sběrné suroviny. Výkupny všeobecného sběru: -papír -železo -barevné kovy -plasty -sklo.

Sběr a třídění - papír - igelit Recyklace - textilní odpady

Pronájem - kontejnery Nákladní doprava Výkup a zpracování - kovový odpad

Parkoviště Sběrný dvůr - nebezpečný odpad Stavební práce

Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba strojů a zařízení -Nakládání s odpady (vyjma ...

-Poskytování technických služeb

-Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod