Fotoateliéry nabízí jedinečné prostředí nejenom pro portrétové focení, ale také pro focení žen i mužů, párů, dětí či odvážnějších snímků. Originální kostýmy, decentní líčení, příjemné zázemí a hlavně zkušený fotograf znamená ve výsledku úžasné fotografie.

Fotograf - fotografie z celého světa. Pořádá: - výstavy - besedy - promítání. Prodej tištěních plakátů - fauna, flora.

Fotografické služby - svatební fotografie, rodinné fotografie, portréty

Fotografování svatby, firemní akce, společenské akce

Reklamní fotograf. Fotografuje: - jídlo a pití - životní styl - portréty - automobilový průmysl - architektura - krajina.

Služby, e-shop: - foto-video příslušenství - fotoateliér - tisk fotografií - průkazové fotografie - digitalizace videa

Nabízíme fotografické služby: - svatební fotografie - bytový design, architektura - produkty a propagační potřeby firem a hotelů - dále se zabýváme reportážní a ateliérovou fotografií. Další službu, kterou může náš klient využít je natáčení svatebních obřadů a ostatních společenských akcí.

Služby: - svatební fotografie - rodinné a portrétní foto - grafický design

Fotografické práce Digitální tisk Tisk - firemní tiskoviny - katalogy - časopisy DTP studiografické návrhy

Naše společnost se zabývá rámováním obrazů, zhotovení paspart, tiskem jakýchkoliv fotografií, zpracování fotografií, vyvoláním filmů, digitálním a velkoplošným tiskem, zhotovení fotoobrazů včetně tisku na fotoplátno. Průkazové fotografie, pasovky zhotovujeme ihned, na počkání v počtu 4 ks. Na přání zhotovíme jakýkoliv formát fotografie, ...

Nabízím profesionální fotografování a úpravu fotek. Většinu mého portfolia tvoří glamour/budoir fotky i na netradičních místech, portréty, fashion, ale také rodinné fotografie. Vždy volím individuální přístup a upřednostňuji kreativní focení venku, ale je možné se domluvit i na focení v ateliéru.

Studio zaměřené primárně na tvorbu komerční, reklamní, produktové a business fotografie. Zajišťujeme všechny služby tvorby počínaje přípravami, přes produkci, až po finální dokončovací práce v postprodukci. Dále také zajišťujeme tvorbu 2D a 3D animací pro jakékoliv komerční účely.

Fotíme portréty, glamour, akty, zásnuby, svatby, rodiny, těhulky, newborn, děti, zvířecí mazlíčky. Mluvíme česky, německy, anglicky, francouzsky.

Filip Obr fotograf a CEO Filip Obr je jedním z předních hotelových fotografů, který má mnohaleté zkušenosti s vytvářením a řízením kreativních projektů vrcholné kvality. Natáčení a fotografování na té nejvyšší úrovni zahrnuje luxusní letoviska, hotely, špičkové residence, interiéry i jídlo a pití restaurací, to vše jak v České republice, tak v ...

Činnost - výroba DVD - svatební video - profesionální kameraman, natáčení, firemní prezentace a reklamy - fotografování.

-Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy) -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, ...

Služby: - fotograf - fotografické služby

Fotografování Fotoateliér, fotografické kurzy pro děti - fotokroužek

Služby - fotograf, fotografické práce.