Fotoateliéry nabízí jedinečné prostředí nejenom pro portrétové focení, ale také pro focení žen i mužů, párů, dětí či odvážnějších snímků. Originální kostýmy, decentní líčení, příjemné zázemí a hlavně zkušený fotograf znamená ve výsledku úžasné fotografie.

Fotoateliér - fotografie svatební, rodinné, potréty, tabla

Fotografické práce - svatby - školní tabla - sportovní a letecké fotografie - focení v ateliéru

Specializujeme se na fotografické služby a to především pro firemní zákazníky. Nabízíme služby v oblasti reportážní fotografie, produktové fotografie a reklamní fotografie. Od fotodokumentace firemních akcí, promotion, rautů, konferencí, firemních událostí, kulturních a sportovních akcí, veletrhů až po produktovou fotografii Vašich výrobků.

Natáčení a zpracování videofilmů, fotografické práce, digitalizace starších nahrávek a fotografií, jejich úpravy a opravy, přepis na všechna běžná záznamová média Dokumenty, reklamní spoty, rodinné a společenské události, sportovní a kulturní akce - vše dle Vašeho přání. Scénáře, komentáře a hudební doprovody k filmům.

Fotografické studio - svatby - maturitní plesy - tabla - módní a ateliérové fotografie - kompletní fotografické služby - fotografie reklamní, ateliérové, reportážní, svatby, pro e - shop, maturitní tabla, plesy

Foto V pasáži. Prodej: -fotopřístroje, foto příslušenství -fotomateriály Fotoateliér: -fotografie -portrétní digitální systém - vlastní výběr -reportáže -kopírování do A3, laminování -dárkové předměty na počkání do 1 hodiny -potisk hrnků, polštářů, triček a puzzle.

Grafické studio: -grafické návrhy -tvorba tiskovin -webdesign -webhosting -fotografie -programování a další.

Fotografické práce, svatební, ateliérová, reportážní fotografie.

Fotoateliér, fotografické práce.

Fotoateliér. Prodej dalekohledů, fotoaparátů.

Fotograf s dlouholetou prací a ateliérem v Mladé Boleslavy. Do portfolia patří svatby, maturitní plesy, tabla, reportáže za akcí, portrét, akt, modeling, beauty, těhotné ženy, děti. Působnost po celé republice.

Fotostudio: - svatby - maturitní plesy, tabla - firemní akce, společenské události - fotografie na všechny doklady - portrétní fotografie - rodinná fotografie - propagační fotografie - žurnalistická fotografie - sportovní fotografie - letecká fotografie Prodej: - fotoaparáty - stativy, ...

Fotografické práce, kameramanské práce, fotografování a filmování svateb, ateliér.

Fotostudio: -fotografické, grafické a video služby.

Foto služby, fotoatelier. Maloobchod: -foto přístroje -foto potřeby.

Prodej: -digitální fotoaparáty. Služby: -fotografické -průkazové fotografie -svatební fotografie.

Činnost: - fotoateliér se specializací na reklamní fotografii

Fotoateliér Zhotovení fotografií na přání. Vyvolávání filmů. Prodej fotopotřeb.