Hledáte lékárnu, pneuservis anebo třeba výrobce medu? Informační služby ulehčí vaši cestu za konkrétní firmou, neboť shromažďují informace o všech dostupných firmách. Callcentra naopak fungují jako přímá podpora při hledání určité služby či produktu.

Informační portál o reklamě, grafice a designu. Diskuzní fóra, novinky, inspirace reklamní služby.

Provozování: -portál pro studenty: -informace o doučování a brigádách -zajímavosti pro studenty Zlínského kraje -možnost reklamy na portále nebo studentských akcích. Pořádání: -akce pro studenty.

-Poskytování technických služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, ...

Informační centrum. Služby: -informační -informace o památkách, přírodě, historii i současnosti obce a okolí -sportovní a kulturní akce -zprostředkování ubytování. Prodej: -turistické prospekty a publikace.

Dronmania.cz je první český portál, věnovaný tématice dronů, UAV, atp.

Call centrum. Callcentrum. Služby Call centra.

Firma se specializuje na internetový prodej hotelu, letenek, restaurací, pronájmu aut a jejich kombinací pro klienty do celého světa prostředníctvím internetových portálů nebo kamenným prodejem.

Ověření, prověrka, prověření, lustrace, identifikace: -původ ojetých vozidel (automobilů)

Prezentační a informační portál

Aktuální funkční databáze stavebních zakázek - informace o připravovaných stavbách z území celé ČR s detaily a kontakty na investora i projektanta.

Vývoj a správa databáze obchodníků s kovovým odpadem.

Správa - katalog restauračních a ubytovacích zařízení

Katalog zboží - srovnání cen zboží v českých e - shopech obory - výpočetní technika, elektrospotřebiče, foto, mp3, hry, televize, dvd, mobily a kosmetika

Vítejte v jednom z nejpůvabnějších měst České republiky - Kutné Hory, které je pro svou unikátní architektonickou krásu zapsáno na světové listině UNESCO. Přinášíme Vám aktuální informace o turistickém dění v Kutné Hoře. Poskytujeme průvodcovské služby, informační servis. Zajišťujeme rezervace ubytování v hotelech, penzionech či apartmánech, ...

Prodej komplexních řešení: - internet - správa sítí - VoIP služby - call centra.

Provozujeme server s informacemi o obchodech v Pardubicích a blízkém okolí.

Redakce a provozovatel portálu To pravé BYDLENÍ.

Naše komunikační agentura nabízí na svých webových stránkách informace pro investory, podnikatele a manažery. Poskytujeme také nezávislé srovnání investičních nástrojů.

Provozování turistického informačního centra. Poskytování informací z oblasti turismu, kultury a volnočasového vyžití.