Hledáte lékárnu, pneuservis anebo třeba výrobce medu? Informační služby ulehčí vaši cestu za konkrétní firmou, neboť shromažďují informace o všech dostupných firmách. Callcentra naopak fungují jako přímá podpora při hledání určité služby či produktu.

Zdroj ověřených kandidátů pro zaměstnání

Služby - turistické informační centrum - městské informační centrum - infocentrum.

V současné době se společnost zabývá provozováním aplikací a službami ISP v internetu, zpracováním projektů a poskytování služeb v oblasti bezpečnosti IS/IT a také se intenzivně věnuje rozvoji služeb outsourcingu, kde máme letité zkušenosti. Stěžejním oborem činnost společnosti e-Busines Services a. s. je bezpečnost informačních systémů a ...

Informační agentura: - zpravodajský servis pro média - informační náplň pro internet, teletext a mobilní operátory - monitoring médií. Tvorba a správa: - webové prezentace. Webhosting.

Provozování - databáze fotografů a fotografií modelek a modelů

Poskytuje - informační služby technické a marketingové informace pro firmy z průmyslové sféry

Informační a propagační činnost v oblasti zahradnictví. Služby: - zahradnické informace, propagace - zahradnická publicistika, sestavování textů a publikací - přednášky, semináře, školení a kurzy pro profesionální i hobby sektor - konzultace a poradenství pro zahradnické prodejny a centra v oblasti propagace a marketingu - organizace ...

Databáze firem se zaměřením na zahrady a vše kolem nich.

Informační cemtrum mikroregionu obcí povodí Stonávky Sdružení obcí povodí Stonávky - informace o službách, zajímavostech a kulturních akcích - nformace o turistických zajímavostech - informační prospekty - informace o dopravním spojení - informace o ubytování a stravování

Internetový portál mapující kamenné obchody se starožitnostmi, sběratelskými nebo stylovými předměty, antikvariáty, bazary a burzy.

Podávání informací v oblastech: kulturní, společenské a sportovní akce, historie města, ubytovací a stravovací kapacity, turistické možnosti regionu, telefonní čísla a adresy, zajišťování informací z ostatních informačních center, dopravní spojení. Dále nabízíme prodej upomínkových předmětů, předprodej vstupenek na kulturní akce, příjem plakátů ...

Služby: - provoz portálu přepravce.cz - podpora a prezentace firem z oboru doprava, přeprava, logistika a cestovní ruch.

Info cizinci nabízí užitečné informace pro cizince žijící v ČR a poskytují bezplatné srovnání nabídek zdravotního pojištění cizinců včetně sjednání.

Portál Dluhopisy.cz je prvním nezávislým a úzce specializovaným portálem, který se zabývá kompletní problematikou dluhopisů v České republice.

Portál FLATSTORE.cz přináší přehlednou nabídku seriózních developerských projektů v Praze a blízkém okolí. Využijte jediného porovnávače bytů, domu a pozemků na internetu nebo si najděte své nové bydlení pomocí nejpodrobnějšího filtru.

Favi.cz je vyhledávač nábytku, dekorací a inspirací. Sdružuje nabídku ověřených českých kamenných obchodů i e-shopů.

Inspirativní web pro všechny, kteří se chystají stavět nebo staví rodinný dům. Rozsáhlá databáze typových rodinných domů a referenčních stavebních prací.

Jsme web, který se specializuje na online porovnávání půjček, pojištění, mobilních tarifů a energie (plyn a elektřina)

Provozujeme profesionální call centrum, které zvýší Váš obchodní výkon, spokojenost klientů a otevře nové možnosti v podnikání!

Centrum informací pro občanskou společnost - podpora rozvoje občanské společnosti - informační služby pro veřejnost v oblasti vstupu ČR do EU - vzdělávací a popularizační programy pro veřejnost.

Městské turistické a informační centrum. Infocentrum.