Hledáte lékárnu, pneuservis anebo třeba výrobce medu? Informační služby ulehčí vaši cestu za konkrétní firmou, neboť shromažďují informace o všech dostupných firmách. Callcentra naopak fungují jako přímá podpora při hledání určité služby či produktu.

Poskytujeme marketingové databáze, díky kterým pro bude Vás snadné najít nové zákazníky. Kromě marketingových databázích poskytujeme také monitoring nových firem.

Rejstřík firem - Živnostenský rejstřík. Rejstřík - Katalog firem pro vaše podnikání Fulltextové vyhledávání v rejstříku firem podle IČO, oboru podnikání, jména osoby, regionu nebo názvu firmy. Jednoduchý a důmyslný systém vyhledávání spojuje obchodní partnery a zákazníkovi umožnuje jednoduché vyhledání služby nejblíže ve svém regionu.

Czech Expat Assistance Services, Relocation and Visa | EXPATCARE.C.

Eurotax je přední evropský poskytovatel informací pro automobilový obchod. Specializujeme se na systematické sledování trhu a poskytování údajů pro nové a ojeté automobily, nabízíme širokou řadu produktů, které slouží jako základ pro kalkulace a ocenění. Téměř v každé evropské zemi sledují odborníci Eurotaxu místní trh a shromažďují ...

Jsme česká soukromá společnost. Od roku 1993 se specializujeme na poskytování a implementaci profesionálních řešení pro efektivní zpracování informací. Svým klientům pomáháme najít, pochopit a využít informace Našimi zákazníky jsou významné české a mezinárodní komerční společnosti i instituce státní správy a ...

System602, a.s. System602 a.s. nabízí komplexní služby v oblasti telekomunikací, digitálních sítí a videokonferncí, počínaje návrhem řešení, jeho realizaci a následným širokým záručním i pozáručním servisem. Tento záměr je podporován prostřednictvím dodávek a realizací špičkových informačních technologií od předních světových výrobců. ...

Poskytování informací z financí Akcie cz - Burza Praha, RM Systém Kurzy měn - Kurzovní lístek ČNB, bank a směnáren Komodity.

Provoz internetového serveru poskytujícího turistické informace.

Informační portál nejen o roztroušené skleróze.

Informační, rezervační server: -ubytování. -restaurace.

Průvodce světem lázeňství a wellness. Hodnocení hotelů a přímé kontakty na wellness hotely, lázeňské hotely a medical-wellness zařízení.

Call centrum, realizace aktivního a pasivního telemarketingu.

Služby: - pomoc motoristům - pomoc v domácnosti - prodej dálníčních kupónů - dopravní informace z ČR - NONSTOP na čísle 800 124 000. Turistika ABA vám přinaší informace o vybraných evropských státech a USA. Data jsou získávána ze sytému AIT (Mezinárodní turistická aliance).

Spolehlivé a rychlé informace o kredibilitě Vašich obchodních partnerů zdarma. Data z vybraných informačních zdrojů (např. insolvenční rejstřík, dlužnické databáze, katastr nemovitostí) se analyzují pomocí 185 kontrol, které v datech odhalí potenciálně rizikové faktory.

Provozování informačního, vzdělávacího a poradenského portálu.

Elephant Orchestra, a.s. je dynamická, rychle se rozvíjející společnost se sídlem v Praze poskytující služby v oblasti internetových médií a internetového marketingu. Hlavními činnostmi jsou Direct Navigation a Lead Generation.