Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Outsourcing počítačů a počítačových sítí: - outsourcing počítačů a počítačových sítí - poradenstí a konzultace v oblasti IS/IT - dodávky hardware a software.

Služby - psaní textů - korektura textů - překlady cizích jazyků - grafika - webdesign - programování, správa webů.

Poradenstí: -organizační a ekonomické v oblasti zdravotnických zařízení.

Databázové služby Direct mailing Tiskové služby DTP služby Outsourcing Organizují - firemní akce.

Personální a grantové poradenství - personálně poradenské služby - systém hodnocení a vzdělávání zaměstnanců - zpracování žádosti o dotaci - dotačního poradenství, realizace projektů.

Činnost: - poradenství v oblasti firemních školek - návrh, realizace firemních školek.

Společnost Pons Consulting s.r.o. byla založena roku 1998. Firemní filozofie vychází z podpory zaměstnanců na straně jedné a zaměstnavatelů na straně druhé. Svou strategií v podobě vlastních personálních a obchodních metod zajišťuje maximální výsledek pro všechny zúčastněné subjekty. Společnost Pons Consulting s.r.o. zajišťuje prostřednictvím ...

Činnost: - IT služby - Outsourcing IT, správa sítě - hosting - pronájem výpočetní technika, počítače

Služby v oblasti imigrace do České republiky, nemovitostí, odborného poradenství, pojištění, vzdělávání a řízení činností v mnoha městech České republiky.

Služby: - vyhledávání nových obchodních partnerů, zprostředkování zakázek a obchodních příležitostí v zahraničí a pomoc při jejich realizaci.

Činnost: - provoz pracovní sítě pro zjednodušení práce.

Služby - poskytovatel letové a pozemní podpůrné služby - manipulace a pozemní podpora, žádosti o povolení a plánování letu.

Poradenské služby - public affairs interakce s rozhodovacími procesy v prostředí zákonodárné i výkonné moci v institucích EU - poradenství při využití dotací, strukturální fondy - pořádání konferencí a seminářů.

Činnost: - zpracování projektů v oblasti úspory energie - dotační poradenství - zpracování energetických auditů, průkazů.

Činnost: - managerské poradenství - IT consulting.

Vzdělávací a konzultační společnost - dotační poradenství.

Služby: - server housing - poradenství v oblasti ICT - outsourcing ICT - návrh, tvorba a správa datových sítí - návrh a tvorba webových aplikací - cloudové služby - inteligentní elektroinstalace

Zabýváme se profesionální správou sítí a s tím souvisejícím dohledem high-availability systémů. K monitoringu využíváme moderní technologie Citrix a HP OpenView.

Služby - outsourcing - vývoj informačních systémů - školení, workshopy.

Činnost: - organizace výběrových řízení.

Tvorba a vývoj SW řešení na míru pro určité typy ekonomických subjektů. Tvorba softwaru. IT poradenství. Komplexní firemní aplikace.