Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Prodej, zprostředkování: -hotové firmy a jejich založení na klíč.

Služby: -zprostředkování sídla společnostem.

Komplexní servis v oblasti prodeje firem na klíč neboli ready-made společností®: -prodej českých a slovenských společností -aktuální seznam nabízených společností, ceník -možnost online rezervace.

Divize systémů jakosti a environmentálního managementu. Divize marketingu a logistiky: -informační systémy Lotus Notes. Poradenství: -ekonomické, organizační v zemědělství a obchodě se zemědělskými produkty. Chov prasat: -plemenářská a šlechtitelská činnost. Služby: -poskytování software.

Služby: -outsorcing -servisní služby -řízení lidských zdrojů.

Výstavba, budování, správa, poradenství: -specialista na ICT -informační a komunikační technologie -outsourcing, audity, analýzy -návrh síťové infrastruktury -bezpečnostní modely -správy počítačů, serverů a počítačových sítí -IP telefonie -bezdrátová infrastruktura -EZS elekronické zabezpečovací systémy -EPS elektronická ...

Zajišťování reklamních a marketingových služeb. Realizace grafických návrhů, reklamních kampaní a průzkumů trhu.

- poradenství ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 17025, ISO 22000, ISO 9977; - poradenství správná výrobní praxe (SPV) a HACCP v potravinářství - grafika, prezentace a prospekty, webdesing, loga - tvorba databází a databázových prostředí - správa informačních technologií (IT) a informačních systémů (IS)

Společnost CCB Credit Invest, s.r.o. zabezpečuje: - odkup, prodej společností - zakládání, likvidace společností,

Levná aukce na internetu. Wakadoo aukce nabízí aukce nemovitostí. Aukce probíhá zábavnou formou. Atraktivní zboží ve výhodných aukcích. Aukce probíhá online. Wakadoo aukce nabízí aukce aut. Nejnovější aukce online. Soutěž probíhá v podobě aukce. Levné aukce na internetu. Soutěživé aukce. Zábavné aukce pro všechny. Zúčastněním se v aukci ...

Katalog obchodu a služeb. Součástí služeb je i splátkový prodej, zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí, vydávání Katalogu obchodu a služeb a s tím spojené inzertní a reklamní služby. Zajištění dopravy zboží na kterékoli místo v ČR nebo SR, navíc zcela zdarma.

Projekce, konstrukce, poradenství, dodávky na klíč, nová zařízení i rekonstrukce (repase): -návrhy odsávacích zákrytů (2 patenty) -zajištění snížení investičních a provozních nákladů až o 40% -odprašování prašných prostředí s vysokými teplotami a vysokou vlhkostí odsávané vzdušniny -rekuperace tepla odsávaného vzduchu pro všechna řešení ...

Poskytování telekomunikačních služeb: -hlasové služby (VoIP, D-NET PHONE) -internetové služby -datové služby (pronájem digitálních okruhů, serverhousing, webhosting) -outsourcing -komplexní služby -zpracování projektů veřejných i komerčních datových sítí -konzultační činnost pro financování projektů ze zdrojů EU.

Komplexní IT služby: - outsourcing v oblasti správy počítačových sítí a zabezpečení - VoIP služby - vývoj softwaru - IT produkty.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.01.2009 do 01.01.2039 IT Outsourcing pro firmy, kanceláře a domácnosti, návrh, realizace a správa sítí, dodávky hardware i software, instalace operačních systémů i aplikací dle přání zákazníka, školení nebo doučování IT, tvorba www prezentací. Zpracování videomateiálů z domácích či ...

přerušení: od: 23.11.2010 Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Outsourcing v oblasti BOZP a PO.

Školení, koučink, předání školících mauálů: -prodejní dovednosti pro obchody, restaurace a poskytovatelé služeb. Mystery Shopping v oblasti služeb prodeje. Poradenství při zahájení podnikání - jak se vyvarovat skrytých překážek Nabídka: -zpracování smluv -poskytování ekonomického poradenství osobám a společnostem -provádění výběrových ...