Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Služby - dotační poradenství - financování projektů - realizace výběrového řízení - stavební dozor a koordinátor BOZP.

Vyřízení dotace Zelená úsporám. Rychlé dotace na zateplení.

Služby - servis, analýzy tiskového výkonu - návrhy tiskového prostředí - prodej IT techniky - dodávky spotřebního materiálu - outsourcing.

4BIZ B2B s.r.o. je obchodní společnost zabývající se zahraničním obchodem v Asii a Evropě. Od roku 2005 realizuje prodejní aktivity v Číně a Jižní Koreji. Také je součástí obchodní skupiny NEW FUTURE GROUP. Vyrábí a dováží zboží na zakázku, zajišťuje přípravu výroby a dohled nad plněním výrobních plánů včetně dalších služeb.

Služby pro mezinárodní business: - nákup - nalezení vhodného dodavatele a zajištění veškerých náležitostí spojených s obchodem - prodej - nalezení správných potencionálních partnerů pro Vás prodej a následně vše dohodneme a zajistíme - akvizice - nalezení a analýza vhodné akviziční příležitosti pro Váš rychlý vstup na zahraniční trh.

Služby - zpracování dat, písemností - úschova písemností - spisová služba.

Činnost: - dotační poradenství - zpracování žádostí o dotace.

Služby: - prodej ready made společností - pomoc při zakládání společností podle konkrétních požadavků vlastníků - poskytování sídla pro firmy - účetnictví

Služby - outsourcing, marketingové a reklamní služby ve farmacii - reklamní kampaně.

- webové stránky - webové aplikace a programování - copywriting - internetový marketing - reklamní bannery a tiskoviny - rešerše - konzultace a školení

Společnost, která se zabývá evidencí vozových parků. dále: -tvorbou jízdních knih - vyúčtováním mzdových nákladů - bezplatné poradenství - jasné podmínky - indivudální přístup

Služhy - zpracování a vytvoření příručky HACCP (plánu kritických bodů) pro hotely, restaurace, penziony, horské chaty, ... - tvorba sanitačního řádu - tvorba provozního řádu pro ubytovací služby. Pobočka - adresa: Hodějovská 1680, 198 00 Praha 9.

Služby: - Insolvenční Alarm - automatické hlídání Insolvenčního rejstříku

Služby: - analýzy databází a datových skladů - data mining - získávání netriviálních poznatků z dat - statistické modelování - business analýza - školení

Služby - outsourcing - marketing - generické léky, nutriční výživa.

Služby - pronájem a provoz kanceláří - administrativa - IT služby.

Služby: -služby v oblasti kompletní aspekty archivace dokumentů – třídění, popisování, ukládání, zajišťování potřebných povolení od státních archívů, skartování, doprava, manipulace. -neplatíte drahý nájem za prostory pro archiv a jeho vybavení a kanceláře skutečně používáte k podnikání -produktivněji využijete svých administrativních ...

Reklamní agentura, marketing - komplexní služby, vzdělávání. ARS - REDESIGN: - komplexní služby v bytovém designu.

Firemní marketing, školení obchodních dovedností, koučing, internetová reklama, tvorba a údržba webových stránek a eshopů, reklamní fotografie, obchodní činnost, zastupování umělců, copywrite, aj.

Vývoj, výroba, dodávka: - software - informační systém TRILEX pro výrobní, obchodní a distribuční společnosti - tvorba internetových aplikací - výpočetní technika.

Průmyslový marketing. Strategické analýzy. Poradenství. Zavádění systému řízení jakosti dle požadavků mezinárodních norem pro management jakosti.

Poskytování poradenství v oblasti ekonomického rozvoje obcí, měst a regionů.

Reklama. Reklamní činnost, marketing. Design.