Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Služby: -služby v oblasti kompletní aspekty archivace dokumentů – třídění, popisování, ukládání, zajišťování potřebných povolení od státních archívů, skartování, doprava, manipulace. -neplatíte drahý nájem za prostory pro archiv a jeho vybavení a kanceláře skutečně používáte k podnikání -produktivněji využijete svých administrativních ...

Reklamní agentura, marketing - komplexní služby, vzdělávání. ARS - REDESIGN: - komplexní služby v bytovém designu.

Vývoj, výroba, dodávka: - software - informační systém TRILEX pro výrobní, obchodní a distribuční společnosti - tvorba internetových aplikací - výpočetní technika.

Průmyslový marketing. Strategické analýzy. Poradenství. Zavádění systému řízení jakosti dle požadavků mezinárodních norem pro management jakosti.

Poskytování poradenství v oblasti ekonomického rozvoje obcí, měst a regionů.

Reklama. Reklamní činnost, marketing. Design.

Dodávka, instalace, montáž: -informační a řídící systém ENERGIS.

Služby: -správa IT, outsourcing -správa informačních systémů a sítí -implementace Microsoft produktů -záchrana dat -systémová integrace -webhosting a tvorby webových stránek -Profylaxe-čištění výpočetní techniky -opravy výpočetní techniky -studie, odborné posudky -softwarový audit -audit IT infrastruktury -ochrana dat před ...

Praktická doporučení, jak dosáhnout lepšího využití potenciálu zákazníků, řízení obchodníků, zefektivnění marketingu a zvýšení prodeje. Vzdělávání a poradenství v oblastech: obchodní strategie, obchodní analýzy, marketingový plán, efektivní komunikace se zákazníky, plánování prodeje, řízení obchodního týmu, manažerský reporting, implementace ...

Prodej: -výpočetní technika, pobočkové ústředny. Služby: -internet-ADSL, ISDN -hlasové služby.

Tomi Group: - zemní práce - hydroizolace, drenáže - hrubá stavba - povrchy komunikací - dodávky na klíč - stavební řemesla.

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).

Účetnictví, ekonomika, daně, návrhy a tvorba www prezentací, správa a údržba počítačových sítí, reklamní a užitkové polepy.

Správa počítačových sítí. Prodej a servis: - výpočetní technika. Outsorcing IT služeb pro malé a střední firmy, podnikatele, živnostníky. Služby v oblasti výpočetní techniky rovněž pro soukromé osoby a domácnosti.

Vývoj software. Internet, databáze. Internetové projekty a portály. Redakční systémy, e-business. Databázové aplikace a systémy. Tvorba webu, internetové prezentace, www stránky, hosting, poradenství. IT poradenství. Plný nebo částečný outsourcing. Servis, údržbu a internetové služby.

Služby: - logistické poradenství středním a velkým společnostem ve formě projektů, studií, konzultací a vzdělávání, vč. SW podpory pro optimalizaci logistických procesů - logistické audity.

Zastoupení Evropské poradenské agentury pro region Ostravska. Poradenství: - financování projektů z dotačních prostředků strukturálních fondů EU, národních programů a nadačních fondů.

Expresní zakládání firem. Poskytuje služby v oblasti zakládání, prodeje a odkupu společností nejen v České republice a na Slovensku, ale i v zemích Evropské Unie.

Poradenství - průběžné povrchové úpravy kovů. Prodej: - zahraniční technická literatura - STAHLSCHLÜSSEL - srovnávací tabulky oceli. Kontrola jakosti povrchu výrobků ze všech druhů materiálů.

Služby: - vývoj a údržba mobilních aplikací pro mobilní telefony a tablety - IT Outsourcing - školení informační bezpečnosti

Služby: -programovaní komplexních internetových aplikací -optimalizace nejen pro vyhledávače (SEO) -outsourcing