Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Poradenská a konzultační společnost provozující multimediální pracovní portál pro absolventy pod názvem TalentJob.

Specialista na externí zpracování mezd – mzdový outsourcing a personalistiku. 60 let zkušeností a více jak 30 tisíc klientů v Evropě. V ČR a na Slovensku se zaměřujeme na malé a střední firmy.

Mezinárodní konzultační společnost, která dodává softwarová řešení a služby.

Informační systémy. Naše služby: -komplexní řešení a dodávky IT projektů -Outsourcing IT specialistů, konzultantů a projektových týmů -konzultace, školení, semináře. Sekce je rozdělena do následujících oblastí: -RDBMS -relační databázové systémy -ETL* -nástroje pro extrakci, transformaci a loading -OLAP servery ...

Výroba, dodávka. Technologie průmyslového čistění: - technologie čištění odpadních vod - regenerace řezných emulzí - čistění a filtrace olejů - tryskové hospodářství Výroba, dodávka, servis: - interiérové vybavení pro průmysl a obchodní řetězce a zajišťujeme jeho následný servis.

Elephant Orchestra, a.s. je dynamická, rychle se rozvíjející společnost se sídlem v Praze poskytující služby v oblasti internetových médií a internetového marketingu. Hlavními činnostmi jsou Direct Navigation a Lead Generation.

Již od roku 1993 nabízíme na českém a slovenském trhu služby: - merchandising na klíč - eventy, vánoční večírky - in-store aktivity (ochutnávky, demonstrace) - instalace a deinstalace POSM - design výloh, produkce, grafika - outsourcing - bonusové a motivační programy

Služby - personální poradenství - školení - outplacement - firemní poradenství - management audit - psychologické testy - executive search - klasický recruitment.

Služby: - pomoc zahraničním podnikům při realizaci jejich obchodních záměrů v České republice a na Slovensku - napomáhat rozvoji jejich obchodních kontaktů s českými a slovenskými podniky - identifikace a určení nejlepších distribučních sítí, vhodných obchodních partnerů, asistence při obchodních jednáních ohledně distribučních smluv, ...

Predikce, lékařský, ekonomický software. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tiskárny EPSON, OKI, HEWLETT PACKARD - minitiskárny EPSON, OKI. Prodej: - počítače dle přání zákazníka: - počítače - faxy OKI.

Specializace na vytváření a správu IT systémů a sítí. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Prodej, zabezpečení, kompletace a servis: - PC sestavy na přání zákazníka - počítačové sítě - web design. Služby: - diagnostika a audit sítě - správa sítě – IT outsourcing - projektování a realizace sítí.

Nabízíme adresu sídla pro firmu v Praze ve vlastní nemovitosti, máte tedy 100% jistotu, že Vaše sídlo bude u nás v bezpečí. Zajistíme přebírání pošty (v ceně), pronájem kanceláře na jednání apod. (300, -Kč/hod), dle potřeby lze dohodnout i další služby. Můžeme zajistit převod sídla, zakládání společností. S námi ušetříte si tak čas, peníze a nervy.

Výhradní zastoupení leteckých společností, hotelových řetězců, půjčoven automobilů a dalších firem v ČR a dalších 18 zemích střední a východní Evropy. Obchodní a marketingové služby.

Poskytujeme objektivní informace o produktech a subjektech finančního trhu. Předmět podnikání: - zpracování dat - služby databank - správa sítí - poskytování software - činnost organizačních a ekonomických poradců.

Vývoj, zpracování software pro obchodně technickou dokumentaci: - systém elektronické dokumentace - elektronický katalog konstrukčních prvků, počítačové animace a vizualizace příručky.

Profesionální inventury. Inventury zboží a skladových zásob na klíč Zavedení systému čárových kódů pro inventury majetku Inventarizace majetku Hardware a software pro inventury

Nabízíme služby, podporu a řešení: - podpora systémů IBM iSeries - programování a outsourcing - vývoj aplikací - kurzy a školení - překladatelská činnost - personální služby v IT. Společnost Assist spol. s r. o.je česká firma, která se od svého vzniku v roce 1992 orientuje na systémy IBM iSeries (AS/400. Outsourcing: V současné době ...

Potřebujete virtuální sídlo společnosti v Praze? Sídlo společnosti je nejen nutností pro každou společnost dle zákona, ale je hlavně její vizitkou. Sídlo na prestižní adrese v Praze zvyšuje důvěryhodnost firmy a může tak podpořit její úspěch u potenciálních obchodních partnerů. Sídlo právnické osoby, tedy sídlo určené v zakladatelském dokumentu a ...

Zakládání, správa a prodej offshore společností . Prodej před registrovaných ready made (shelf) offshore společností.

Vývoj internetových aplikací: - návrh internetového designu a grafiky - tvorba webových stránek - administrace a údržba stávajících www stránek - vývoj redakčního systému PUMA - tvorba internetových aplikací na klíč - překlápění internetových prezentací do dalších jazykových mutací - tvorba subprojektů pro větší projekty. Další ...

FL Ventures je mladá investiční společnost zaměřující se na budování internetových a technologických firem s ročním obratem do 25 milionů korun. Specializujeme se zejména na tři oblasti: 1. Přeměna nápadů a podnikatelských plánů do reálných produktů a služeb 2. Expanze mladých společností do zahraničí 3. Zprostředkování financování od ...

Nabízíme poskytnutí sídla v Praze. Výhodné sídlo pro firmy včetně dalších služeb virtuální kanceláře. Prodáváme ready-made společnosti k okamžitému podnikání či zajistíme založení společnosti na klíč.

Oblastí, na kterou se specializujeme, je motivace zaměstnanců. Pro tuto oblast řízení společnost jsme vyvinuli unikátní metodiku obsahující: průzkumy motivace zaměstnanců a design programů pro zvýšení motivace a loajality zaměstnanců průzkumy, návrhy, implementace, komunikace a monitoring systémů zaměstnaneckých výhod (benefitů)

Profesionální IT služby pro firmy pokrývající celou oblast IT: outsourcing IT včetně vývojových kapacit, vývoj na klíč, správa serverů (webových, aplikačních aj.), konzultace, analýzy stávajících informačních systémů, bezpečností audity, optimalizace stávajících firemních procesů včetně správy přístupových práv uživatelů.

Nabízíme klientům automatizované on-line zálohování a archivaci dat. Mnoho firem si neuvědomuje hodnotu svých dat (účetnictví, e-mailů, databází...) a nutnost jejich ochrany před ztrátou pravidelným zálohováním, nejlépe do jiné lokality.