Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Provádím veškeré služby klasické kosmetiky. Kosmetické ošetření všech typů pleti: Hloubkové čištění, masáže obličeje a dekoltu, masky dle typu pleti, krémy dle typu pleti vč. úpravy chloupků na obličeji, obočí. Barvení obočí a řas. Pracuji především s osvědčenou přírodní kosmetikou renomovaných značek - Original ATOK a RYOR, ale také s dalšími ...

Denisa Šťastná se zaměřuje na manikúru, pedikúru a různé druhy masáží.

Kosmetické a vizážistické služby - péče o pleť - líčení.

Služby: - masáže - baňkování - medová masáž - sportovní masáž.

Lada Horová se zaměřuje na různé druhy masáží a rekondiční a regenerační služby.

Kosmetické služby -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Provozuji masážní salon ve Frýdku-Místku. Nabízím erotické nuru masáže pro muže. Masáž probíhá za zvuků relaxační hudby v naprosté diskrétnosti salonku.

Lucie Dohnalová provozuje nehtové studio.

Marie Batelková se zaměřuje na kosmetické, masérské a regenerační služby.

MgA. Jana Mifková provozuje dámské, pánské a dětské vlasové studio, ve svém kadeřnictví se zaměřuje na střih, barvení, melírovaní, masáž hlavy a společenské účesy.

Kosmetické služby - ošetření pleti - depilace - permanentní make-up.

Kadeřnictví Jindřich Denko - dámské, pánské i dětské kadeřnictví. Péče o vaše vlasy, založená na kvalitních kosmetických přípravcích SCREEN Hair Care.

Služby - thajské masáže - masáže terapeutické, relaxační, lávovými kameny - lymfodrenáže - aromaterapie - reflexní terapie nohou.