Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Nehtový design, manikúra Loretta salón. Stále krásné nehty a pěstěné ruce - to je přáním každé ženy. Nově jsme pro Vás připravili Nehtové studio, kde Vám nabízíme "Nehtový design, profesionální manikúru a wellness program pro Vaše ruce" Pro práci jsme si vybrali vysoce kvalitní produkty německé firmy CATHERINE NAIL COLLECTION, jejíž produkty ...

Kadeřnictví Manikúra - nehtová modeláž Pedikúra Masáže Rekvalifikační kurzy, školení - pedikúra, manikúra.

Restaurace: - stravování - menu - denní, víkendové, snídaňové - možnost pořádání svatebních hostin. Venkovní posezení.

Studio Ivana - kadeřnictví - kosmetika, stylistika - fyzioterapie, LPG, solárium - manikúra, nehtová modeláž - pedikúra

Kadeřnictví: - image studio - hair a spa rituály - kompletní servis nevěstám - make up - vlasové poradenství

Kadeřnictví Variant: - dámské, pánské a dětské. Holičství. Služby: - kadeřnické - kosmetické (kosmetika). Pedikura (pedikúra).

Kadeřnictví. Kompletní kadeřnické služby: - módní i klasické střihy - barvení a melírování - svatební a společenské účesy - stříhání dámské, pánské i dětské. Masérské služby. Masáže.

Kadeřnický salon Ostrava, kadeřnictví. Prodlužování, zahušťování vlasů.

Kadeřnické studio Sára. Služby: - kadeřnictví dámské, pánské, dětské - holičství. Maloobchod, prodej: - vlasová kosmetika ALCINA.

Kadeřnictví Ypsilon: - dámské, pánské, dětské. Kadeřnické služby: - pro dámy, pány i děti.

Kosmetické a vlasové studio. Služby: - prodlužování a zhušťování vlasů a řas - piercing - permanentní make-up - nastřelování náušnic - bělení zubů - nehtová modeláž - pedikúra - trvalá ondulace.

Dámské a pánské kadeřnictví: - prodlužování a zahušťování vlasů. Kosmetika. Pedikúra. Masáže.

Kadeřnický salón. Služby: - kadeřnictví, kadeřnické služby - holičství. Sídlo firmy: - Jiráskova 491, Frýdek-Místek.

Služby: - pedikúra - solárium - kosmetika - kadeřnictví.

Pobočka. Služby: - 2 kurty na squash - sport - bar s velkoplošnou videoprojekcí - kadeřnictví, holičství - solárium - sauna - fitnesscentrum Šembi - bar. - na objednávku pedikúra a manikúra

Pobočka. Služby: - kadeřnictví, holičství - solárium vertikální a horizontální - sauna - fitnesscentrum Šembi - bar. - na objednávku pedikúra a manikúra

Kadeřnické služby. Nabízíme moderní, společenské, svatební i speciální účesy. Masérské služby: - tel.: 728223804 Masérské činnosti (masáže), baňkování, jemné a mobilizační techniky.