Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Prodlužování vlasů. Výkup dámských, pánských a dětských vlasů.

Multifunkční sportovní hala: - fitness - badminton, floorbal, judo, kickbox - skupinové sportovní lekce - wellnes, masáže - studia krásy - skybox - netradiční kavárna - konferenční místnost - plesy, společenské akce - konference, přednášky - firemní a vánoční večírky - pronájem sportovišť.

Služby: - dámské a pánské kadeřnictví, kadeřnický salón. - stříhání, barvení, melírování, tónování - kosmetika, kosmetické a vizážistické studio: - ošetření pleti biostimulačním laserem - permanentní make-up - chemický peeling - líčení obličeje - manikúra, nehtové studio - suchá pedikúra - odborné ošetření nohou speciální frézkou - ...

Kosmetické studio: - kosmetické ošetření - pedikúra, manikúra - masáže rekondiční - permamentní make-up - piercing - kadeřnictví a holičství. Rekvalifikační kurzy na všechny poskytované služby. Tetování vlasů.

Kosmetika Verunka Manikúra a nehtová modeláž PeHa Kadeřnictví Nicol - kompletní kosmetické ošetření - ošetření pleti kolagenem, kyselinou hyaluronovou - vyžehlení vrásek žehličkou - permanentní prodloužení a zhuštění řas - lepení kamínků Swarovski na řasy - trvalá na řasy - mikromasáž očního okolí - lepení třpytek - obrázky na ...

Escandelle Fashion: - dováží a prodává luxusní dámskou konfekci přímo z Paříže, pro ty nejnáročnější zákazníky. Escandelle Hair & Beauty: - nadstandardní péče o vlasy - komplexní péče o tělo i duši.

Dansy Claire - cosmetics studio: - kosmetika - kadeřnictví - pedikůra - manikůra - modeláž nehtů - bělení zubů - pernamentní make-up, prodlužování řas. Výroba, prodej, opravy: - kožené oděvy. Jaromír Bubeníček - 602776465. Skrbeňská 39, Horka nad Moravou, 78335.

Klasické pánské holičství. Specializujeme se na střihy, holení a úpravy vousů.

Kadeřnictví: - dámské, pánské a dětské.

Pedikúra, manikúra -Velkoobchod a maloobchod Kosmetické služby

Nehtove studio -Velkoobchod a maloobchod

Holičství, kadeřnictví -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Pedikúra, manikúra

Komplexní služby pro Vaši krásu a odpočinek: - kosmetické služby - ošetření pleti francouzskou kosmetikou Sothys Paris - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - masáže - cvičení s přístrojem EMS.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Kadeřnictví. Nehtové studio, modeláž nehtů

Přijměte naše pozvání do útulného prostředí kavárny s dětským interiérovým hřištěm, baby outletem, kadeřnictvím, masážemi a kosmetikou. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že se u nás budete cítit příjemně.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb Kadeřnictví

Práce, služby: -veškeré kadeřnické služby -prodlužování vlasů -regenerace a rovnání vlasů STEAM POD -vlasová diagnostika a prodej profesionální kosmetiky MATRIX a L'ORÉAL -společenské účesy -studentské a věrnostní slevy.