Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Nabízíme kadeřnické služby dámské, pánské, dětské, dle nejnovějších trendů.Profesionálně vyškolená kadeřnice Petra Havlíčková se postará o váš nový vzhled pomocí barvení, melírování, ombré, precizního střihu, prodlužování, zhušťování vlasů, regenerování keratinem, vlasového poradenství a samozřejmostí jsou také společenské a maturitní účesy.

Kadeřnictví. Používání značky L´Oreal a Schwarzkopf. Masáže.

Dámské a pánské kadeřnictví. Prodej vlasové kosmetiky WELLA. Poradenská služba.

Kadeřnictví. Kosmetika. Pedikůra. Modeláž nehtů.

Vlasové studio. Kadeřnictví: -pánské -dámské -dětské. Klasická pedikúra.

Stavební společnost. Nestátní zdravotnické zařízení. Centrum regenerace a rekondice: -manuální a přístrojové lymfodrenáže -suché uhličité koupele -oxygenoterapie -mořské řasy -parafín. Fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace: -klasické masáže. Salony krásy: -kosmetika -kadeřnictví -solárium -pedikůra -manikůra ...

Vlasové studio. Kadeřnictví. Prodej kompletní vlasové kosmetiky firem: -LOREAL -DAVINES.

Od roku 2005 se specializujeme výhradně na prodlužování a zahušťování vlasů. Pracujeme s výrobky značek SO.CAP a Balmain, které patří mezi nejžádanější, nejbezpečnější a přesto nejlevnější způsoby prodlužování pomocí keratinu.

Služby: -kadeřnictví -mašáže -kosmetika -pedikúra -modeláž nehtů.

Kadeřnické služby: -dámské -pánské -dětské.

Kadeřnictví Manikúra - pedikúra Rekvalifikace - manikúra - masáže

Kavárna Kadeřnictví Provoz - solária Provoz - sauna Masáže - thajské - klasické - baňkování - indická masáž hlavy - lymfodrenáže