Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Kadeřnictví Kosmetika - péče o tělo - formování postavy ULTARTONE - prodloužení řas - ošetření IPL Manikúra - pedikúra - modeláž nehtů Masáže - péče o tělo

Nabídka kadeřnických služeb a prodlužování vlasů.

Aplikujeme permanentní make-up, nastřelování náušnic, piercing, kamínek na zub, tetování klasické i dočasné, japonské tattoo.

Nabídka kadeřnických služeb. - dámské - dětské - pánské

Kadeřnictví - pánské - dámské - dětské

Kadeřnictví - stříhání - mytí - barvení - melírování - přeliv - tónování po zesvětlení - svatební a společenské účesy - hloubková maska.

Vlasové studio Kosmetické studio Nehtové studio

Kadeřnictví. Kosmetika. Pedikúra, manikúra.

Tvorbu účesů v souladu s vaší osobností a stylem. Tradiční i nejnovější vlasové úpravy. Klasiku i změny k lepšímu. Flexibilitu, s níž vyjdeme vstříc vašim časovým možnostem. Veškeré vlasové úpravy Střih – všechny techniky Barvení – novinka: french contrast! Barvy: L´Oréal Účesy pro slavnostní příležitosti Aplikace profesionální vlasové ...

Kadeřnické služby Kosmetické služby - péče o ruce a nohy - make-up - ošetření těla - masáže

Nabízíme komplexní služby v oblasti wellness: - fitness - světovou novinku v indoor cyclingu AEROSPINNING® - masáže - saunu - parní lázeň - vířivé vany - solárium - ucelené programy na péči o tělo, regenerace organismu a na redukci hmotnosti. V našem Beauty Salonu GAUDÍ® se o Vaše pohodlí, krásu a zdravý vzhled postará ...

Kadeřnictví Any nabízí profesionální kadeřnické služby na Praze 9 i bez objednání.

Dámské, pánské, dětské kadeřnictví. Péče o pleť, laserová kosmetika, prodloužení řas, nastřelování náušnic, manikúra a pedikúra v Kadeřnictví LUKA.

Studio IN, kosmetické studio, kadeřnictví, kosmetika, manikúra, pedikúra, masáže

Kosmetický salon nabízí long time liner, microdermabrasion, green peel, Dr.Schrammek kosmetika, Rejuvenace, Epilace.Mezotherapie, Dlouhodobově prodlužovani řas Afroditi, Masže, Denni a večerni ličeni.

Nabízíme dámské a pánské kadeřnictví, svatební a večerní účesy, drdoly.

Provoz dámského, pánského i dětského kadeřnictví. Nabídka nastavování vlasů.