Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

KR institut Zlín svým klientům poskytuje tu nejkvalitnější péči o jejich pleť, ruce, nohy i celé tělo. V institutu provádíme facelifting, chemický peeling, odstranění jizev, strií, hyperpigmentace, permanentní make-up, prodlužování řas i kompletní kosmetické ošetření pleti. V Kosmeticko - regeneračním institutu poskytujeme i kosmetické a ...

Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - barvení, melírování vlasů - stříhání - společenské účesy - svatební účesy.

Kadeřnický salon, kadeřnictví: -dámské, pánské. Služby: -veškeré kadeřnické: -melírování -regenerační kůry, regenerace -barvení technikou American Colors. Maloobchod, prodej: -vlasová kosmetika Wella.

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnice, kadeřnické: -dámské, pánské, dětské.

Kadeřnictví dámské, pánské, dětské, práce s vlasovou kosmetikou L´OREAL PROFESSIONNEL, barvení, tónování, melírování, trvalá preparace, zatavování konečků elektrickými nůžkami, prodlužování a zahušťování vlasů metodou Hairdreams, prodej vlasové kosmetiky L´OREAL, regenerační kůry a zábaly, svatební a společenské účesy, poradenství, proměny a změny ...

Kadeřnictví. Služby: -pánské, dámské, dětské stříhání vlasů -relaxační mytí. Používaná vlasová kosmetika MATRIX

Kadeřnictví, holičství: - dámské, pánské, dětské. Veškeré kadeřnické služby: - prodlužování vlasů - grafity - kadeřnické šou.

Holičství, kadeřnictví: - dámské, pánské. Stříhání, barvení, melírování vlasů.

Kadeřnictví, kosmetika, nehtové studio, pedikúra.

Kadeřnictví. -dámské -pánské -dětské Kadeřnické služby: - barvení, melír - stříhání vlasů - foukání - regenerace vlasů -společenské účesy -česání nevěsty -svatební účesy.

Kosmetika. Kadeřnictví. Manikúra a nehtový design. Pedikúra. Plastická chirurgie. Masáže.

Služby: -kadeřnictví -kosmetika -manikúra, pedikúra -depilace cukrovou pastou

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti Manikúra

Veškeré kadeřnické služby dámské i pánské

Kadeřnictví - dámské, panské a dětské. Objednávací termíny nejdéle 14. dnů předem.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

POBYTY NA HUBNUTÍ A REGENERACI. OMLAZUJÍCÍ POBYTY. Kosmetické, regenerační, nehtové a solární studio. Prodej: - výrobky pro regeneraci zdraví a krásu. Služby: -pobyty na hubnutí, regeneraci, omlazení, welness -kosmetika -manikúra -pedikúra -kadeřnictví -masáže -finská sauna -solárium -cvičení pilates, jóga ... .

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - odborné kosmetické ošetření. Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - stříhání pánské, dámské, dětské - barvení, přelivy, melíry - zábaly a regenerace - prodlužování vlasů. Pedikúra.Pedikérské služby. Manikúra, manikérské služby: - klasická manikúra - nehtová modeláž - P-Shine.