Každý si chce nějakým způsobem vylepšovat svou vizáž. Proto je tu kosmetika, která zahrnuje mnoho různých služeb a procedur. Ošetření pleti, líčení, masáže obličeje, ať už profesionální či osobní, kosmetika je základ pro jakékoliv zkrášlování.

Kosmetický a kadeřnický salon. Služby: -kadeřnické -prodlužování vlasů -keratin -kosmetika -prodlužovaní řas.

Kadeřnictví a kosmetika: -dámské a pánské kadeřnictví -práce s vlasovou kosmetikou L´ORÉAL, KÉRASTASE, WELLA -kosmetika -ošetření pleti provádí kosmetikou GERMAINE de CAPUCCINI -zábaly na potlačení celulitidy -parafínové zábaly rukou -japonská manikúra -barevná typologie.

Zakázková výroba kosmetiky s výjimkou dekorativní kosmetiky: -kosmetické přípravky dle přání zákazníka -výroba i velmi malých sérií.

Kosmetické studio. Služby: -kosmetika, kosmetické ošetření pleti pro ženy, muže i mladé -analýza pleti kamerou a následný návrh ošetření pleti -omlazovací ultrazvuková kúra -příprava pleti pro nevěsty v předsvatební den -barvení řas a obočí -depilace -trvalá na řasy -wellness -parafinové zábaly -manikúra -líčení -chemický ...

Pedikúra, kadeřnictví, kosmetika.

Služby: -pánské, dámské kadeřnictví -barvení, přelivy, melírování, objemová trvalá, regenerační vlasové masky, společenské a svatební účesy -prodej vlasové kosmetiky Wella -kosmetika -pedikúra -klasická, P-Shine, francouzská pedikúra, masáž chodidla -manikúra -klasická, P-Shine, parafínové zábaly, maska na ruce, ...

Služby: -moderní Brazilská depilace pomocí cukrové pasty i gelu -epilace celého těla včetně intimních míst, zadečku, obličeje, nosu, uší a samozřejmě všeho jiného -přístrojová kosmetika -galvanické ošetření pleti -elektrolifting -ultrazvukové ošetření pleti.

Kadeřnictví: -účes, střih, barva, melír, úprava vlasů -dámské, pánské, dětské -prodlužování vlasů -svatební účesy. Vizážistka: -typologie -líčení. Kosmetika - masáže - poradenství: Hana Nekudová mobil 606 465 778 Modelace nehtů - manikúra: Radmila Danielová mobil 608 747 679 -péče o ruce -bílé nebo barevné špičky, zdobení ...

Kadeřnictví: -dámské, pánské, dětské -prodlužování vlasů Manikůra, pedikůra, modeláž nehtů Kosmetika Masáže.

Služby: -kadeřnictví -kosmetika -manikúra -modelace nehtů -pedikůra -masáže -lymfodrenáže -permanentní makeup.

Služby -kosmetické -prodlužování řas, umělé řasy, prodloužené řasy obdobné s extreme Lasches.

Poskytuji profesionální vizážistické a hairstylingové služby pro modeling, reklamu, focení, svatby, slavnostní příležitosti. Zabývám se také poradenstvím a lektorskou činností na vizážistických kurzech. Působiště Brno a Praha, po dohodě kdekoliv.

Služby: -kosmetické studio, příjemné ceny, díky kterým si může každá žena dopřát chvíli uvolnění a pocitu krásy.

Kosmetický salon. Služby: -kosmetika -solárium -kadeřnictví -masáže -permanentní make-up.

Vizážistické a fotografické služby - image manažerů, mužů i žen - sestavení nového šatníku - školení image pro firmy - proměny žen - návrhy účesů s realizací nového účesu - líčení na všechny příležitosti - svatební přípravy nevěsta, ženich - svatební foto - byznys foto - umělecké fotografie žen i mužů - realizace fotoobrazů do ...

Kadeřnický a kosmetický salon WINC Služby: Kadeřnictví: -dámské střihy, účesy -pánské střihy -prodlužování vlasů (i na splátky) Kosmetické: -prodlužování řas LASH SENSATION -kosmetika.

Tetování, piercing či permanentní make-up, malování na tělo v Brně provádí tatérka Šárka s certifikací a praxí v oboru od r.2003, oceněná na tetovacích soutěžích ... máte-li zájem o objednávku, vhodný volný termín najdete jednoduše v našem objednávkovém kalendáři :)

Módní salon Posch. Prodej: -oblečení, obuv a doplňky pro dámy a pány od světově proslulých módních návrhářů: ESCADA, Vivienne Westwood, Jean Paul Gaultier, FERRÉ Milano, AIGNER, BOGNER, Faith Connection, RIANI, VERSACE Collection, John Galliano, LAGERFELD, TRUSSARDI JEANS, AZZARO, HILTL. Služby: -profesionální vizážisty a stylisty -úprava ...

Služby: -kosmetické, kadeřnické, masérské a rekondiční. Prodej: -vlasová kosmetika.

Pedikúra: -kompletní pedikérské služby -aromaterapeutická kosmetika.

Salon, wellness. Služby: -kadeřnictví -kosmetické -solarium -manikúra -prodlužování řas -wellness pouze pro ženy

Salon, wellness. Služby: -kadeřnictví -kosmetické -pedikúra -manikúra -masáže -diferencované ošetření celulitidy -neinvazivní lifting.

Salon. Služby: -kadeřnictví -kosmetické -pedikúra -manikúra -masáže -diferencované ošetření celulitidy -neinvazivní lifting.

Studia LINIE. Služby: -ruční masáže (sportovní, regenerační, čokoládová, kokosová, medová, bahenní, havajská, thajská, lávovými kameny) -lymfatické masáže (metoda vacupress), lymfomasáže (na hubnutí) -finská sauna -tropická sauna -infrasauna -solná jeskyně PERLA -solárium -manikúra -modeláž nehtů -chemický peeling -bělení ...