Každý si chce nějakým způsobem vylepšovat svou vizáž. Proto je tu kosmetika, která zahrnuje mnoho různých služeb a procedur. Ošetření pleti, líčení, masáže obličeje, ať už profesionální či osobní, kosmetika je základ pro jakékoliv zkrášlování.

Služby: -rehabilitace -balneologie -léčebné a relaxační procedury -kosmetika

Kosmetický salón: -pedikúra -nehtová modeláž -mezoterapie -laserová terapie -permanentního make-up -kompletní ošetření a hloubkové čištění pleti.

Centrum regenerace a neinvazivní estetické medicíny: - omlazení obličeje - formování postavy - laserové ošetření

Služby: - kosmetika - kadeřnictví

Kadeřnictv ídermotrichologické a trichologické vyšetření pokožky Kosmetika

Služby: -vizážistka. -barevná typologie. -líčení svatební, slavnostní. -fotomake-up.

Nabídka pedikúry, manikúry a kosmetiky. Provádím mokrou pedikúru včetně peelingu a relaxační masáže. V manikúře se věnuji péči o poškozené i zdravé nehty. Pracuji s kosmetikou Gernétic.

Naše firma Star salon & spa - Simona Tulejová se sídlem v Karlových Varech se specializuje na kadeřnické, kosmetické a jiné služby v oblasti péče o tělo. Provádíme kvalitní služby v oblasti kadeřnictví: - stříhání, foukání, barvení, melírování, prodlužování vlasů metodou Great Lengths Rolls Royce - světová špička v prodlužování vlasů. Vhodná ...

Kosmetické služby Činnosti, při kterých je porušována integrita lidské kůže Pedikúra, manikúra

Úklidové práce Kosmetika - vizážistika Solárium Fitness

Kosmetické služby: -francouzskou kosmetikou ALGOTHERM -s ultrazvukovým přístrojem ALGODERM -ošetření pleti.

Manikúra, pedikúra, p-shine, modeláže a zdobení nehtů.

Kosmetický salon ZLATKA: -kosmetické ošetření -tetování -ošetření celulitidy -solárium -modeláž nehtů -bělení zubů -pedikůra -mezoterapie -fotomlazení -fotodepilace.