Každý si chce nějakým způsobem vylepšovat svou vizáž. Proto je tu kosmetika, která zahrnuje mnoho různých služeb a procedur. Ošetření pleti, líčení, masáže obličeje, ať už profesionální či osobní, kosmetika je základ pro jakékoliv zkrášlování.

Dansy Claire - cosmetics studio: - kosmetika - kadeřnictví - pedikůra - manikůra - modeláž nehtů - bělení zubů - pernamentní make-up, prodlužování řas. Výroba, prodej, opravy: - kožené oděvy. Jaromír Bubeníček - 602776465. Skrbeňská 39, Horka nad Moravou, 78335.

Kosmetický salon Jana Bundilová se nacházejí v centru města, Naše služby: - péče o pleť a tělo francouzskou kosmetikou Sothys - základní ošetření, intenzivní a specifická péče o pleť - hydratační, protivrásková a energizujicí kúra - obnovující peeling, péče o oční kontury - tělové relaxační rituály - zpevňující ošetření těla - líčení ...

Kosmetický salón pro ženy a muže. - kosmetické a vizážistické poradenství, analýza pleti, vizáž a líčení (denní, slavnostní, sváteční) - pánské ošetření a kosmetika pro muže - brazilská depilace voskem - trvalé odstranění chloupků - kosmetika BIOLINE ( péče o citlivou a alergickou pleť, program proti stárnutí a na všechny druhy pleti) - ...

Kosmetické služby: - masáže obličeje a dekoltu - anticelulitidní masáž nohou - barvení a úprava obočí - čištění pleti ultrazvukovou špachtlí.

Relaxační studio POHODA Kosmetika: -ošetření pro ženy i muže Masáže: -celkové i částečné Čínská medicína

Komplexní služby pro Vaši krásu a odpočinek: - kosmetické služby - ošetření pleti francouzskou kosmetikou Sothys Paris - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - masáže - cvičení s přístrojem EMS.

Slim studio Samson: - liposukce ultrazvukem. - 2x Power Plate. - 2x Vacushape. - 2x Lymfoven. - Bodyroll - Solagenárium zábaly. Studio Silvie: Pod Letištěm 15 779 00 Olomouc - kosmetické studio - dle telefonní dohody - tel.: 777707600.

Služby: Biorezonance - BICOM OPTIMA: -odvykání kouření, antinikotin centrum, diagnostika a podpůrné působení u různých zdravotních potíží, u alergií, bolestí, po úrazech, při virových, bakteriálních, plísňových a parazitárních onemocněních, u bolestí zad a migrén, u alergií, atopického ekzému, podporuje detoxikaci, aj. Bowen ...

Kosmetické služby. Modeláž nehtů. Solárium. Permanentní make-up. Tattoo. Lymfomasáže, parafínové zábaly. Prodej: - dekorativní kosmetika - bižuterie - výrobky z chirurgické oceli.

Přijměte naše pozvání do útulného prostředí kavárny s dětským interiérovým hřištěm, baby outletem, kadeřnictvím, masážemi a kosmetikou. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že se u nás budete cítit příjemně.

Kosmetický salon, služby: - kosmetika - pedikúra

Tetovací studio. Tetování. Piercing.

Vizážistické a kosmetické studio Kosmetický servis německou značkou Alcina: - masáž obličeje, krku, dekoltu - masáž očního okolí - salonní kůry - depilace teplým voskem - barvení řas a obočí - permanentní make-up. Vizážistický servis: - proměny-spolupráce s kadeřníkem a módním salonem - spolupráce s fotografem - líčení na módní ...

Studio Šarmant: - prodlužování řas metodou řasa na řasu - kosmetika - kosmetický laser - depilace - masáže relaxační i zážitkové - zeštíhlující zábaly - lymfoven - kadeřnictví - prodlužování vlasů - opalovací nástřiky - nehtová modeláž - gel-lak, manikúra

Kosmetický salon Primavera Kosmetika a vizážistka. Laser - jizvy, vrásky, akné. Vizáž. Proměny. Školení líčení. Líčení pro výjímečné příležitosti.

Kosmetické služby: - permanentní prodlužování řas - modelace nehtů různými technikami - P-Shine japonská manikůra - manikúra - zdobení kamínky, airbrush, razítkem.

Studio Sante: - masáže - péče o tělo - zábaly, formování postavy, lymfoven

Bezriziková alternativní liposukce ultrazvukovým přístrojem VaCaVite prestige, lymfatické masáže

Kosmetické a regenerační studio: -originální péče o pleť ajurvédskou bylinnou kosmetikou - laserová terapie pleti - konturování postavy - lymfodrenáž. Klasické kosmetické služby: -depilace -trvalá na řasy -parafínové zábaly rukou -mikromasáž očního okolí -kosmetika -poradenství.

Kosmetické a masážní studio Čínská medicína Kosmetika Floating Masáže

Kosmetické studio. Permanentní make-up. Rekvalifikační kurzy kosmetiky a permanentního make-upu s akreditací MŠMT.