Správná péče o nehty zahrnuje pravidelnou manikúru a pedikúru. Využít můžete klasickou manikúru, francouzskou manikúru, modelaci nehtů gelovou metodou anebo pouhé zdobení kamínky, lakováním či obtisky. Pedikúra je nejčastěji suchá, mokrá nebo kombinovaná.

Pedikúra - základní ošetření - výživný zábal - lakování - zdobení

Kosmetika - lymfodrenáž - neivazivní liposukce Gelové nehty Kolagenárium Sauna Solná jeskyně Masáže rekondiční, reflexní, anticelulitidové, medové a aroma masáž - horké lávové kameny - baňkování

Nehtové studio - manikúra - modeláž nehtů - parafínové zábaly rukou

Garra spa Zabýváme se výrobou a prodejem zařízení pro využití rybiček Garra rufa - terapie pomocí rybek je bezbolestná - při potížích s lupénkou, atopickým ekzémem a jiných kožních onemocněních - pronájem zařízení s i rybkami

Naše služby: - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - kosmetika - masáže.

Kosmetické služby: -akupresura -aromaterape-léčba bylinami -aura-soma (působení barev, bylin a krystalů) -depilace a epilace -masáže -líčení -manikura. Prodej značkové kosmetiky.

Nabízíme profesionální péči v oblasti masáží, manikúry, pedikúry a harmonizaci energií reiky. Dárkové poukazy.

Fitness: - posilovna - aerobik - indoor cycling. Welness: - sportovní i speciální masáže - perličkové, bahenní koupele - kadeřnictví - kosmetika - manikůra, modeláž nehtů - pedikůra - vertikální solarium.

Kosmetické služby. Vizážistika. Manikúra. Masáže. Manuální lymfodrenáž. EFT terapie. Reiki. Vizážistické kurzy.

Regenerační centrum: - masáže - kosmetika - hydrocolon - oxygenoterapie - maniúra - pedikúra - kosmetika - kadeřnictví.

Provádíme: - kosmetika - masáže - lymfodrenáže - pedikúra.

Nehtová modeláž, manikůra, pedikůra, depilace

Provozuji mokrou pedikuru skalpelem.Odstranění mozolů, kuřích ok, otlaků, které mohou působit negativně na organismus a způsobovat bolest nejen nohou. Nechte ulevit nohám při pedikuře-mokrá pedikůra, masáž nohou, poradenství. I VAŠE NOHY MOHOU MÍT KŘÍDLA!Pedikuru i masáže mohu provádět i v pohodlí Vašeho domova.

Bailine - norská metoda, která pomáhá ženám pečovat o své zdraví a tělesnou kondici. Cílené formování postavy. Medicinální pedikúra. Přístrojová lymfatická drenáž. Kosmetika. Mediciální pedikúra. Nehtová modeláž. Správná výživa, zdravý životní styl.

Kadeřnictví. - holičství - pedikůra - masáže - kosmetika

Kosmetický a kadeřnický salon. Kadeřnictví: -dámské -pánské -dětské -módní tónování, speciální střihy. Kosmetika: -odborné kosmetické ošetření -profesionální líčení -manikůra, pedikůra nehty modeláž, zdobení -zábaly -masáže všeho druhu -klasické a reflexní masáže.

Služby: -kadeřnictví -manikúra -pedikúra.

Studio krásy: - masáže - pedikůra - manikůra - P-shine - trvalá na řasy + barvení řas - kosmetika.