Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Masáže, klasické, energetické masáže, lymfatické masáže, reflexní.

Služby - masáže. Thajské masáže, masérky kombinují tradiční thajské masážní techniky jako například reflexologii, akupresuru, panenské oleje, masážní balíčky s bylinkami, kokosem, zázvorový detox, coffee slim, anti-age péči o pleť a další.

Kompletní kosmetické služby. Provoz vertikálního solária, různé druhy masáží, tantrické masáže, odstranění tetování.

Služby: -kosmetika. -kadeřnictví. -masáže.

Kosmeticky salon v Brně. Provádíme veškeré kosmetické úpravy. Depilace, liposukce, masáže. Více informací na našich internetových stránkách.

Nabízíme kadeřnické, kosmetické i masážní služby. Dále poskytujeme manikúru i pedikúru.

Masáže, baňkování, relaxaci, aurikuloterapie, manuální lymfatická masáž, horké lávové kameny, klasická masáž, tradiční thajská masáž, reiki, lymfoven, královská čtyřruká masáž, zábaly.

Kosmetické a masážní studio. Minerální kosmetika.

Fyzioterapie a masáže Masáže klasické, sportovní, havajské, lymfatické - masáž lávovými kameny - thajská masáž nohou

Relax studio. Služby: -neinvazivní liposukce ultrazvukem - kavitace -přístrojové lymfomasáže -lymfomasáž obličeje -lymfomasáž podbradku, krku a dekoltu -kosmetické ošetření -galvanická žehlička -chemický peeling -ultrazvukové ošetření obličeje -privátní Finská sauna, solná pára -masáže -detoxikace -led Aktive -zeštíhlující ...

Služby: -solarium, infrasauna - klasické masáže - manikúra - flabélos.

Masérské, rekondiční a regenerační služby. Cvičení Jógy.

Kosmetický salon . Pracuje s profesionální renomovanou německou kosmetikou Janssen Cosmeceutical. Prodej kosmetiky pro domácí péči a německou dekotativní kosmetiku. Masáže.

Wellness centrum. Masáže, skupinová cvičení, osobní tréninky, kineziotaping a cvičení sm systém. Mimo to nabízíme různé aktivity pro maminky s dětmi: cvičení a miniškolku. Vyberete si u nás z celé řady aktivit, během kterých se o vás budou starat profesionální lektoři a maséři.

Internetový prodej - přírodní kosmetika - potravinové dolpňky - doplňky stravy - bezlepkové potraviny - dětská výživa - čaje - potravinové dolpňky - doplňky stravy - bezlepkové potraviny - přírodní kosmetika - malá zdravotnická technika. Masáže do domu Poradenské služby pro zdravý životní styl

Výjimečné thajské masáže, thajská masáž v budově hotelu Barceló Brno Palace: - masáže i pro páry - čtyřruké masáže - masáže domů - dárkové poukazy.

Prodej - masážní prostředky - kosmetika - depilace -prodej- pomůcky pro maséry a studenty TCM. Organizování - renegerační pobyty. Léčebné masáže.

Hledáte kvalitní kadeřnictví a kosmetické studio v Brně? Potřebujete učesat na svatbu či ples? Toužíte po masáži? Navštivte nás. Naše provozovny v Brně – Tuřanech a Modřicích Vám nabízejí široké spektrum služeb. V obou provozovnách je dámské, panské a dětské kadeřnictví. V Brně – Tuřanech můžete využít i služeb kosmetického studia, jako je ...

Masáže zad, šijí, rukou, nohou, obličeje, dekoltu.

REIKI Masáže - klasické - lymfatické - lávovými kameny - thajské.

Kadeřnictví: - prodlužování vlasů Kosmetika - prodlužování řas. Manikúra, pedikúra. Modelace postavy: - lymfatické masáže

Kosmetika - depilace Pedikúra Masáže - baňkování.

Masáže. Rekondiční a sportovní masáž. Relaxační masáž. Klasická a regenerační masáž.