Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Nabízím masáže v pohodlí Vašeho domova. Objednávky přijímám převážně z Brna a jeho okolí, ale lze domluvit masáže i na vzdálenějším místě jižní Moravy. Dopřejte svému tělu masáž a vychutnejte si ji kdekoli budete chtít.

Masáže: -klasické -holistické aromamasáže -baňkování - hloubkové uvolnění svalů -detoxikace organizmu přístrojem Mary Staggs Detox -tlakové masáže.

Kadeřnictví. Masáže. Manikůra, pedikůra.

Služby: -kadeřnictví -kosmetika -masáže.

přerušení od 01.06.2015 do 31.05.2020 Relaxační centrum. Služby: -masáže -masáž lávovými kameny -výuka kojeneckých masáží.

Služby: -pedikúra -manikúra -masáže.

Fyzioterapie, rehabilitace: -kineziologický rozbor -pasivní cvičení, mobilizace, techniky měkkých tkání, PIR -aktivní cvičení, reflexní cvičení dle metodik -cvičení na neurofyziologickém podkladě -cvičení v uzavřených kinetických řetězcích na Terapi Masteru -nácvik lokomoce, chůze, úseč -posilování -pro děti a dorost cvičení VDT, ...