Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Studio estetické kosmetiky. Kosmetický a masážní salón. Kryolipolýza. Kavitace. Lymfodrenážní masáže. Klasické regenerační masáže. Lifting, expresní face lifting-termage. Sídlo firmy: - Kateřinice 32, okr. Nový Jičín.

Masér a provozovatel masérského salonu v Ostravě Porubě Ing. Petr Fiala se specializuje na masáže východního stylu pro uvolnění bolestí a spuštění přirozených léčivých schopností organizmu: thajské masáže, havajské masáže, masáž lávovými kameny, čínská tlaková masáž, sportovní masáž, Dornova metoda, tejpy aj. Klientům pomáhá s jejich ...

Kosmetické studio. Barevná typologie. Poradna líčení. Změny image. Proměny image. Kadeřnictví, kadeřnické služby. Intuitivní masáže. Balneo. infrasauna. Přírodní produkty.

MEDIDIET - dietní poradenství - redukce a úprava stravovacích návyků - léčba stravou v rámci nutriterapie a nutriprevence. Nehtová modeláž - zdobení nehtů tel. 777 177 374 Studio LaDa - liposukce - kosmetika - kadeřnictví - masáže.

PZK servis, s.r.o. se zaměřuje na zemědělskou a hostinskou činnost a poskytuje také masérské služby.

Sportovní centrum: - posilovna - piloxing - TRX - H.E.A.T. Program - infrasauna - solárium - masáže.

Masáže zdravotní, rekondiční, regenerační i relaxační. Praxe v oboru 24 let.

Salon Isis provozuje kadeřnictví, kosmetiku, manikúru, pedikúru a masáže v Kopřivnici v okrese Nový Jičín. Pavlína Neničková nabízí také medicinální pedikúru včetně masáží, gelové lakování, odstranění kuřích ok a ošetření zarůstajících nehtů. Salon naleznete v Kopřivnici, na ulici Kadláčkova 894 v 5. patře.

Masážní salón (masérské služby). Originál thajské masáže, které provádí thajky : - tradiční thajské masáže - masáž chodidel a plosky nohou - masáž hlavy, zad a ramenou - masáž pro maminky - medová masáž - aromatická olejová masáž - bylinná uklidňující léčba. - čokoladová masáž

Kosmetické služby. Kadeřnické služby. Masáže. Pedikura, manikura. Permanentní make-up. Prodlužování řas. Solárium. Lymfoven. Laser.

Služby - konzultace poradenství harmonizace těla a duše - přednášky - meditace - masáže.

Společnost nabízí : - masáže, relaxační procedury - baňkování, poradna - tejpování, odblokování páteře Pro maximální účinek je vhodné masáž kombinovat s procedurou. Cílem je uvolnění svalového napětí i hybnosti páteře.

Služby: - kosmetika - masáže - pedikúra - manikúra aj.

Službby: - kosmetika - zeštíhlovací i hubnoucí programy - lymfodrenáže - kavitace a masáže

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže - baňkování.

Salón zaměřený na rehabilitační a relaxační masáže.

Výživové poradenství a lymfo-skafandry - poradce pro výživu, redukce váhy - masáže - kosmetika.

Cedr – Centrum duševní relaxace - skupinová cvičení: jóga, Chuej čchun kung - masáže - kineziologie - automatická kresba.

Salón Olympia - kadeřnictví - kosmetika - manikúra, pedikúra - masáže - solárium.