Anna Šilarová - masážní salon

Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Solární studio: - opalování, permanentky - prodej solární kosmetiky - opalování - collagenárium - turbosolárium.

Kosmetické služby - kosmetické odborné poradenství péče o pleť, tělo, vlasy a vzhled - odborná diagnostika.

Kosmetický salon, kosmetika, kosmetické služby: - celková péče o pleť - barvení řas a obočí - trvalá na řasy - prodlužování a zahušťování řas - masáže klasické - masáž lymfatická přístrojová - manikúra - depilace obličeje i těla teplým voskem a cukrovou pastou...

Masáže - rehabilitační - baňkové - manuální lymfodrenáže - ultrazvuk - teploléčba a elektroléčba.

Manikúra - pedikúra. Aerobic a různé formy cvičení Fitness centrum Masáže.

Kadeřnictví: - prodlužování vlasů. Kosmetika - líčení. Modeláž nehtů.

Kadeřnictví Masáže - sportovní a rekondiční masáže, masáž lávovými kameny.

Kadeřnictví Kosmetika, permanentní řasy Nehtové studio Masáže i lymfatické - vacupress.

Služby: -kosmetický salon Mayanne -kosmetické služby „s citem pro krásu a zdraví“ -přístrojové ošetření IPL (trvalá epilace, odstranění pigmentových skvrn a žilek, terapie akné) -čištění pleti, masáží pleti a dekoltu, barvení a úpravy obočí, trvalé na řasy až po velmi oblíbený chemický peeling.

Dámské, pánské, dětské kadeřnictví. Prodej - vlasová kosmetika.

Kosmetické studio, kosmetika: - péče o pleť pro všechny věkové kategorie a různé typy pleti. Pracujeme s kosmetickými produkty značky ALISSA BEAUTÉ.

Kadeřnictví: - prodlužování a zahušťování vlasů - kompletní dámské kadeřnické služby - společenské účesy - kompletní příprava nevěst -kosmetické služby - vizážistika - prodlužování a zhušťování řas - kompletní příprava nevěst. Manikúra - modeláže nehtů.

Služby: -kadeřnictví -kosmetika.

Kosmetické služby, líčení, kosmetika, prodlužování řas, manikůra, osobní styling.

Kadeřnictví - kreativní barvení a melírování - svatební a společenské účesy - prodlužování a zhušťování vlasů - dámské, pánské a dětské střihy. Kosmetika Manikúra Pedikúra

Manikúra - modelace nehtů - pedikúra.

Prodej - kosmetika FOR LIFE & MADAGA, kosmetický salon, prodlužování řas, barvení řas a obočí, depilace teplým voskem. Péče o tělo.

Holičství, kadeřnictví. Dámské, pánské a dětské kadeřnictví.