Anna Šilarová - masážní salon

Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

INTER ZNOJEMIA Group, a.s. provozuje kadeřnický salón a restauraci s vinným sklepem.

Iva Drápelová se zaměřuje na výrobu medu, svíček a svícnů a na masáže a reflexní terapii.

Zdravotnická a ošetřovatelská agentura. Služby sociální péče od pondělí do pátku v Hodoníně a blízkém okolí. Sociální služby nejsou hrazeny zdravotním pojištěním. Služby: -běžný úklid, pomoc při vedení domácnosti -nákup, donáška léků a zdravotnických potřeb -částečná i celková toaleta, holení -převlečení postele, příprava stravy -vyřízení ...

Karla Nečasová provozuje kosmetické studio, ve kterém se zaměřuje na ošetření pleti, make-up, epilaci, barvení obočí a řas, nastřelování náušnic a mnoho dalšího.

DermasineD s.r.o. je ordinace poskytující kosmetické ošetření a věnuje se problematice pleti.

Monument Institut, s.r.o. provozuje salón krásy, ve kterém se zaměřuje na ošetření pleti a těla a na různé druhy masáží.

Dalibor Šták provozuje kadeřnictví, ve kterém využívá kvalitní vlasovou kosmetiku značky Goldwell.

Marta Macková, DiS. se zaměřuje na poskytování kosmetických služeb, čištění pleti, epilace, líčení a s tím související činnosti.

Sportovní hala: -fitness centrum -squash -florbal -basketbal -volejbal -masáže -restaurace -ubytování.

Společnost Monika Melicharová poskytuje v salóně gelové nehty.

Wellness hotel Orion Ubytování: -jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje -prostorné apartmány součástí koupelna s velkou vanou, sprchovým koutem a toaletou, LCD televizor se satelitními programy a připojení k internetu zdarma -ubytování s wellness.

Kadeřnictví. Profesionální vlasová kosmetika SUBRINA PROFESSIONAL.

Solárium Kadeřnictví Masáže kosmetika Manikúra a pedikúra Prodej parfémů a kosmetiky: - YODEYMA parfémy - doplňky stravy - kosmetika (mýdla, péče o ruce, péče o tělo a vlasy, solární kosmetika, tělové peelingy) - ústní hygiena - svíčky v plechu.

Bc. Petr Pluskal provozuje kosmetický salón zaměřující se na neinvazivní liposukci, omlazení obličeje, epilaci, péči o pleť a na odstranění celulitidy.

Kosmetické studio provádí kosmetickou terapii pleti a doplňkové služby, jako je lifting řas a obočí, barevní obočí, barvení řas nebo fotodynamická terapie.

Penzion, pension, ubytování: -kapacita 18 lůžek -pro menší skupiny občerstvení s donáškou na pokoj -pro dlouhodobě ubytované pravidelný úklid pokojů -posezení, návštěva ve vinném sklípku (vinný sklep, sklípek). Ceník ubytování: -1 osoba/noc 360 Kč -2 osoby/noc 700 Kč -3 osoby/noc 1000 Kč -4 osoby/noc 1300 Kč -děti do 15 let 180 ...

Alena Mílková provádí rekondiční, čokoládové, medové a další masáže a specializuje se na Dornovu metodu.

Wellnes centrum: -vodní SPA s relaxačními bazény a parní solnou lázní, saunový svět s relaxační částí a venkovním ledovým bazénkem s terasou -moderní fitness, odborné a exotické masáže, privátní whirlpool, kolagenové solárium a wellness pobyty. Ubytování Infinit hotels -ubytování rodinného typu s wellness službami -nově ...

Leglife s.r.o. provozuje salón s thajskými, relaxačními a aromatickými masážemi.

Služby: - sportbar, sport bar Solárium

Společnost BK Kosmetika, s.r.o. provozuje kosmetický salon: - kosmetika - masáže - kadeřnictví - manikúra, pedikúra