Anna Šilarová - masážní salon

Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Včelařství, včelí farma, prodej: - včelařské potřeby - med - kosmetika - medovina

Služby: -kavitace, bezbolestná liposukce -odstranění tukových polštářků -vyhlazení celulitidy pomocí neinvazivní liposukce. od 29.03.2016 do 29.03.2021

Služby: -kadeřnictví -prodlužování vlasů -společenské účesy. od 01.04.2014 do 31.12.2020

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Provozování tělovýchovných a ...

Služby: -vizážistické -modeling booky, set cards -foto portrétní, reklamní, svatební -líčení denní, večerní -foto-makeup -zdobení kamínky -face-paiting -proměna vzhledu -kosmetická poradna -svatební líčení.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 31.05.2014 do 31.05.2019 Kosmetické služby

přerušení: od: 20.8.2014. Služby: masáže -rekondiční -sportovní -medové -lávovými kameny aromaterapie

Zdravotnictví-privátní praxe: -zubní lékařka, zubař, stomatolog.

Pedikúra, manikúra Masérské, rekondiční a regenerační služby

Kosmetické služby - nastřelování naušnic - tetování - piercing Modeláž nehtů - manikúra

Solární studio, solárium. Služby: -tři špičková solária -horizontální, vertikální.

Kadeřnictví: - kadeřnické, služby -kosmetické služby

Služby: Přístrojová pedikúra: -komplexní vyšetření nohou, -odborné konzultace -poradenství -profesionální ošetření chodidel a nehtů, -bezbolestné a bezkrevné ošetření, -lakování a leštění nehtů, -masáže chodidel, -prodej špičkových přípravků k péči o nohy a nehty.