Anna Šilarová - masážní salon

Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Relaxační studio: - hubnutí - lymfodrenáže - masáže - filipínské masáže - kavitace - cévní vyšetření - magnetoterapie - rekondiční stoly - kosmetika - solárium - analýza těla - pedikúra.

Služby, poradenství: - kadeřnictví (pánské, dámské, dětské) - holičství - kosmetika - pedikůra - nehtová modeláž - solárium (horizontální, vertikální).

Kadeřnické služby: - stříhání - melírování, barvení - prodlužování vlasů.

Pánské a dámské kadeřnictví MAJA. Služby: -kadeřnické.

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické.

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické.

Terapeutka EFT neboli terapie emoční svobody. Profesionální terapie a léčba metodou EFT. Pomoc při řešení nepřeberného množství problémů psychických i fyzických a to obvykle rychle, bez bolesti a s dlouhotrvajícími výsledky. Délka jednoho sezení je 1, 5 až 2 hodiny. V případě vážných důvodů možnost terapie na dálku a také poskytování terapie ...

Salon Fabien Kadeřnictví, kadeřnický salon. Nehtové studio.

Služby: -pedikúra -manikúra, modelace nehtů.

Nehtové studio. Služby: -manikúra - klasická, francouzská -P-SHINE -Nair Art - zdobení nehtů -lakování nehtů -masáže rukou -parafínové zábaly.

Kadeřnictví NIOBE. Služby: -kompletní dámské i pánské kadeřnické služby -zdarma nápojový automat -příjemné rodinné prostředí -příjem tel.objednávek na sobotu i neděli.

Kadeřnický salón Gabriela. Služby: -kadeřnické.

Kadeřnictví: - prodlužování vlasů - svatební a společenské účesy - hloubkové ošetření vlasů.

Služby: -kadeřnictví, kadeřnictví, kadeřnice.

Služby: -solárium. Maloobchodní prodej: -solární kosmetika.

Studio: -kosmetika -masáže -solárium -kadeřnictví.

Wellness Studio. Služby: -kadeřnictví -kosmetika -solárium -infra sauna -hydromasáž -masáže: -lávové kameny -baňkování -růžová masáž -anticelulitidová masáž s ozónovým zábalem -reflexní masáže -reflexní terapie plosky nohy -klasická a sportovní masáž -měkké a mobilizační techniky. -speciální program ...

Služby: - kosmetika - masáže Restaurace Ubytování: - 3 lužkový apartmán s televizí, kuchyňkou a sociálním zařízením se sprchou

Masáže: - lymfatická (manuální a přístrojová) - klasická - medová - thajská - jemné mobilizační techniky - rašelinový zábal.