Přijďte obnovit své letní opálení do solárních studií a zároveň navýšit zásoby vitamínu D. V soláriu vám pomohou určit typ kůže a navrhnout optimální, bezpečný a vyhovující opalovací plán. Sazba je účtována na minuty, nebo je možné pořídit permanentku.

Kosmetický salon. Kosmetické služby: -pro dámy i pány. Manikůra: -péče o nehty -manikůra klasik -manikůra Jessica -Shell lak -P shine -gelové nehty. Pedikůra: -péče o nohy -pedikůra klasik -pedikůra luxe -pedikůra delux -lakování u pedikůry. Solárium: -opalování v soláriu -prodej solární kosmetiky. Masáže: -klasická ...

Služby: -pánské, dámské kadeřnictví -barvení, přelivy, melírování, objemová trvalá, regenerační vlasové masky, společenské a svatební účesy -prodej vlasové kosmetiky Wella -kosmetika -pedikúra -klasická, P-Shine, francouzská pedikúra, masáž chodidla -manikúra -klasická, P-Shine, parafínové zábaly, maska na ruce, ...

Služby: -solární studio. Prodej solária: -domácí -profesionální -veškeré příslušenství.

Fitcentrum: -posilovna. - solárium - masáže - piltes - aerobní zóna.

Provoz : - kosmetické studio a solárium. Prodej: - kosmetické výrobky.

Městské lázně Aqua park, Aqua centrum. tobogán. Služby: -lázně s vlnobitím -perličkové lázně -sauna, pára, solárium, tel.: 495211897 -masáže 495404417 -kadeřnictví 495404404 -kosmetika 495404405 -pedikúra 495404406 Nehtové studio JANA -modeláž a ...

Služby, provozování: -fitcentrum, fitness, posilovna - odborný dozor -aerobní, silová zóna -finská sauna - pro 6 osob -solárium TURBO -masáže: -klasické, léčebné, lymfatické, reflexní -kavárna, bar s videoprojekcí.

Pohádkový dům U Andersena: -vinotéka, vinný klub V8 -víno, vína moravská, španělská, francouzská, italská, německá -vinný sklep s grilem - rauty, koktailparty, setkání přátel, různá výročí narozenin, posezení s přáteli při svíčkách, srazy všech druhů, banketní hostiny, svatební hostiny křtiny, podnikové večírky, maturitní večírky a ...

Solárium ERGOLINE. Cvičení: -rekondiční stoly SLENDER LIFE.

Sportovní centrum: -ricochet -fitcentrum -solárium -sauna -squash.

Nabízíme 2x squash, 2x solárium, spining, tělocvična, sportbar, sportovní přenosy s kvalitním obrazem a ozvučením. Příjemné posezení se zahrádkou. Zajišťujeme také aerobic, zumbu, cvičení pro děti a spoustu jiných možností.

BBC - to je sportování a setkávání. Dobijte baterie kombinací fyzického pohybu, relaxačních procedur a posezením v příjemném prostředí, kde se můžete pobavit s přáteli, navázat nové kontakty, dojednat obchod, seznámit se. Služby: - solárium - fitness - aerobic - cycling - running a walking - trénink boxu - bazén, sauna, vířivka a masáže.

Zmapujeme vaši fyzickou kondici, sestavíme vám tréninkový plán, pomůžeme vám sledovat váš růst pomocí naší nové služby: - posilovna, fitness - trenéři - diagnostika - poradma váživy - fitness bar - masáže - solárium - kosmetika - pedikúra.

Fitness centrum: - posilovna - masérna - solárium - sál na aerobic - indoor cycling - cardiozóna - barem. Poradenství ohledně správného cvičení a výživy zajišťují absolventi FTVS, lékaři a odborní trenéři.

Služby Fitness Petra: - posilovna - solárium - prodej výživových doplňků - spinning - osobní trenér - TUK-FUK - StepAerobic - Schwinn - Wild cat - cvičení s cvičitelkou - bohatě zásobený bar Dále nabízíme různé kosmetické výrobky, sportovní rukavice a další.

Fitness centrum sídlící v hotelu Pyramida. V nabídce také: - bazén - sauna - solárium.

Fit - Line Centrum: - posilovna - aerobic - solárium - kadeřnictví - masáže

Fitness pro ženy zaměřené na zpevňování a formování postavy. K dispozici klimatizovaná posilovna, VacuShape, osobní trenér, aerobní zóna a solárium.

Služby: -solárium,solární studio -masáže - ruční,podvodní,perličkové, vířivé.