Přijďte obnovit své letní opálení do solárních studií a zároveň navýšit zásoby vitamínu D. V soláriu vám pomohou určit typ kůže a navrhnout optimální, bezpečný a vyhovující opalovací plán. Sazba je účtována na minuty, nebo je možné pořídit permanentku.

Pobočka. Služby: - 2 kurty na squash - sport - bar s velkoplošnou videoprojekcí - kadeřnictví, holičství - solárium - sauna - fitnesscentrum Šembi - bar. - na objednávku pedikúra a manikúra

Pobočka. Služby: - kadeřnictví, holičství - solárium vertikální a horizontální - sauna - fitnesscentrum Šembi - bar. - na objednávku pedikúra a manikúra

Studio Johanka. Kadeřnictví: - pánské - dětské - dámské. Manikúra. Pedikúra. Zábaly. Turbosolárium ULTRASUN SOLARWIND 5000/19. Moderní kosmetický salon.

Kadeřnictví ŽANNA: - kadeřnické služby - salon, salón WELLA. Provoz: - solárium (solarium) PHILIPS.

Solární studio SUSAN: Další: - Masařská 12/329 Opava, tel. 553624217.

Kadeřnictví a solárium Susan. Solárium: - tel: 553 624217. Nehtové studio.

Kosmetické služby. Solárium. Masáže. Kosmetika.

Sportovní centrum: - squash - badminton - posilovna - sauna, infrasauna - solárium - whirpool, vířivka - masáže - lyžařský trenažér.

Relaxační centrum. Wellness služby: - solárium - sauna - masáže - esoterické, aromaterapeutické koupele - bahenní zábaly.

Sportcentrum, fitnesscentrum. Fitcentrum: - posilovna - solárium - masáže - myostimulátor.

Baňkování, masáže, parafínové zábaly. Kadeřnictví-tel.:596 923 222, 736 627 073. Kosmetika. Solárium, sauna. Pohostinství, bar KÁ. Ubytování-nejen pro studenty: - 4 dvoulůžkové pokoje v klidném prostředí s výhledem do zahrady - tel.: 603 544 135, 596 911 273.

Služby: - solárium - pedikúra - manikúra - modeláž nehtů - kadeřnictví - kosmetika.

Kosmetický salón. Služby: - kosmetika - manikúra - úprava, modeláž nehtů - solárium.