Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Společnost INSTA LUCKY s.r.o. provádí stavební práce, rekonstrukce, stavby na klíč. Pomáháme firmám s hledáním lidí na práci ve skladech a na brigády. Poskytujeme pomoc s vyřízením dokladů do práce. Provádíme také úklidové práce v kancelářích, nebytových prostorech a pravidelné úklidy. Naše činnost: - stavební práce, rekonstrukce, stavby na ...

Vzdělávání. Koučink. Psychoterapie. Projekty ESF. Personální agentura.

Personální agentura EL - Kovo s.r.o. poskytující rozsáhlé služby v oblasti trhu práce se specializací na strojírenské profese.

GoodCall s.r.o. je pracovní agentura, která se kromě hledání zaměstnanců zaměřuje také na pomoc při náborovém procesu.

IncludeIT s.r.o. je personální agentura zaměřující se na vyhledávání pracovníků v oblasti IT.

WORK PRO, a.s. je personální agentura zaměřující se na dočasné přidělení agenturních zaměstnanců a outsourcing.

PSK JOB s.r.o. se zaměřuje na zprostředkování zaměstnání.

Přední světová společností v oblasti agenturního zaměstnání a recruitmentu.

Lukáš Kolafa se zaměřuje na pěstování rostlin a na zprostředkovávání práce v elektrovýrobě, zámečnictví a kovářství.

W. Agency s.r.o. je personální agentura.

Přední světová společností v oblasti agenturního zaměstnání a recruitmentu.

Služby: - zajištění hostesek a promotérů Pracovní agentura: - nabídka brigád tel.: 775 081 715 jobinn@jobinn.cz

Společnost CZ Rent s.r.o. provozuje agenturu práce, a zajišťuje: - dočasné přidělení brigádníků - zprostředkování zaměstnanců.

Společnost TRESCON Executive Search s.r.o. poskytuje: - personální poradenství - vyhledávání zaměstnanců

Lutech Resources Czech Republic s.r.o. je personální agentura zajišťující pracovníky pro ropný, chemický, dopravní a petrochemický průmysl.

APROFES, s.r.o. poskytuje přehled aktuálních pracovních nabídek a zaměstnání. Firma provádí: -výběr pracovníků/zaměstnanců na volná místa -nabídka volných pracovních míst -personální a psychologické poradenství -psychologická diagnostika -personální audit -školení a semináře -realizace výběrových řízení.

J a D personal office s.r.o. je personální agentura.

Mezi podnikatelské aktivity společnosti Solidwerk s.r.o. z Nejdku patří rukodělné a kompletační práce v oblasti drobných elektrokomponentů. Další naší aktivitou je prodej a instalace anténní i satelitní techniky. Jsme partnerem satelitních služeb Skylink. Činnost naší společnosti: - kompletační, rukodělné práce v oblasti drobných ...

Jobs.EU, s.r.o. je personální agentura, která pomáhá firmám s výběrem, řízením a rozvojem lidských zdrojů, pomáhají s hodnocením a výběrem pracovníků, školení, outplacement, outsourcing a poradenské služby.

HR builders s.r.o. se zaměřuje na personální služby v oblasti IT, na odborné a psychologické testy a provozuje assesment centra.

Visa Workers s.r.o. se zaměřuje na poskytování pracovní vízové a imigrační služby pro cizince.

Union Montage CZ, s.r.o.je pracovní agentura, která díky kontaktům v Rakousku a Německu zprostředkovává zaměstnání v zahraničí.