Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - pracovní nabídky, práce, zaměstnání, brigády.

- Zprostředkovatelská činnost - Nábory nových zaměstnanců - Agentura práce, práce v Rakousku, práce v Německu, práce v zahraničí

Nabídka práce v ČR a zahraničí.

Personálně poradenská společnost Opella Kariérní poradenství

Pracovní agentura se zaměřením na oblast strojírenství a kovovýroby.

Pronájem nemovitostí pro podnikání TENTE s.r.o. -developerská činnost -montážní, balící a skladovací činnosti. Agentura práce.

Zprostředkování - zaměstnání - krátkodobé brigády.

Personální agentura: - zajišťujeme kvalifikované i nekvalifikované pracovní síly zejména v oblastech strojírenství, slévárenství, stavebnictví, úklidové práce, dřevozpracující průmysl.

Ekonomicko - manažerské poradenství, personální poradenství a zprostředkování.

Personální poradenství Pořádání - kurzy, semináře.

Zprostředkování práce a brigád v zahraničí, především EU: -on-line poradenství -odborné publikace a katalogy.

Kádrové a poradenské služby v Česku. Zprostředkování: - pracovní nabídky pro zahraničních pracovníky: - výběr práce a podniku dle požadavků uchazeče - sociální, lékařská a finanční ochrana - vyřešení imigrantských, bytových a právních otázek - pomoc při adaptaci a odstranění jazykových bariér - výběr zahraničních pracovníků, ...

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - pracovní nabídky, krátkodobé zaměstnání v oboru: - obsluha lisov - práce v automobilovém průmyslu - práce v elektrotechnickém průmyslu - práce v oblasti strojírenství - práce v potravinárském průmyslu - práce v skladovém hospodářství - obsluha VZV ...

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - práce, pracovní nabídky, zaměstnání, brigády.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky práce pro nezaměstnané - krátkodobé brigády - hledání, vyhledávání vhodných pracovníků pro organizace či firmy.

Region Jižní Morava a Východní Čechy NÁHRADNÍ PLNĚNÍ PRO FIRMY - ZPS PERSONÁLNÍ AGENTURA - AGENTURY Zaměstnáváme více než 50% zaměstnanců se změněnou pracovní schopností, to znamená, že veškerou činnost provedenou organizací s využitím těchto zaměstnanců pro zákazníka se započte pro účely výpočtu povinného odvodu do státního rozpočtu ...

Agentura podporující zaměstnávání lidí se zdravotním postižením

Služby: -poradenská, vzdělávací společnost -vyhledávání a následné přidělení uchazečů o zaměstnání dle potřeb uživatele -personální, účetní, právní a daňové poradenství.