Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
-Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Personální agentura: - vyhledávání a výběr kvalifikovaných pracovníků - zprostředkování zaměstnání - temporary help brigády.

Vizážistka - poradenství pro dámy i pány - barvová typologie - líčení denní, společenské, svatební, extravagantní - stylistka korekce vad postavy, profesní šatník, doprovod při nákupech Poradenství při hledání zaměstnání

Personální agentura - zprostředkování práce

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Ubytovací služby -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování ...