V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Just IT Pro, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, mobilních aplikací a na propagaci na internetu.

Ing. Lubomír Dočkal se zaměřuje na tvorbu webových prezentací, webhosting, software a marketing.

Servis a prodej výpočetní techniky: - servis výpočetní techniky, včetně opravy u zákazníka - dodávky, instalace a konfigurace výpočetní techniky dle požadavků zákazníka - dodávky SW, multilicence - administrace počítačových sítí

Ing. Bc. Tomáš Karhan se zaměřuje na průmyslové elektromontáže, informační technologie a správu sítí.

ICT Business s.r.o. se zaměřuje na kompletní servis v oblasti IT, prodej hardware, software a na tvorbu webových prezentací.

Umělá inteligence Deeply pomáhá při tvorbě chytlavých textů a špičkové grafiky za pomocí umělé inteligence.

Marketingová agentura. Tvorba webových stránek, správa sociálních sítí, marketing, reklama. Jsme kreativní tým, který buduje lovebrandy na sociálních sítích a vytváří obsah, který přináší výsledky.

IT služby: - bezdrátový Wifi internet - virtuální prohlídky vašeho objektu na internetu - správa počítačových sítí - tvorba WWW stránek, webdesign - webkamery - montáž, připojení.

Služby - bezdrátové připojení k internetu - digitální pozemní vysílání, televize - zabezpečovací a kamerové systémy.

Reklamní a internetová agentura Tvorba www stránek a webdesign. Zaměřujeme se především na tvorbu webových stránek a microsite, landing page, eshopů, grafické práce, tvorbu firemních log, signmaking. Výroba a prodej reklamních předmětů s potiskem: - plechové hrnky - pro sebe, přátele, firmy a jejich zaměstnance, pro trhovce, sportovní ...

Služby - připojení k internetu - správa počítačových sítí - servis výpočentí techniky - návrh a realizace kamerových systémů E-shop - počítače, výpočetní technika - fotoaparáty - videokamery - mobilní telefony

Prodej - účetní software - výpočetní technika - mobilní telefony - digitální fotoaparáty - repasované náplně do tiskáren. Služby - vývoj a údržba software - správa sítí.

FesorData, s.r.o. se zaměřuje na IT oblast, tvorbu serverových aplikací, sběr dat a zpracování a tvorbu softwaru na zakázku.

Faktoring a Forfaiting Počítačové služby Vedenie účtovníctva Administratívne služby Vydavateľská činnosť Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov Činnosť podnikateľských, organizačných a ...

Naše společnost působí v celém Olomouckém kraji a poskytuje služby v oblasti wi-fi a pevného internetového připojení, optimalizace systému, odvirování PC a obnovení dat včetně instalace softwaru. Připojení bezdrátového internetu pro město Konice a okolí zajistíme za bezkonkurenční ceny. Zaměřujeme se na počítače, notebooky a tablety.

FTV Production Výroba: - dokumentární filmy - reklamní filmy - televizní reklamy - technické animace - videoklipy. Tvorba: - www prezentace.

Správa: -informační server České hory.

Vývoj a programování - zakázkový software - programy pro lékařské ambulance

Jsme profesionálové v informačních technologiích, ale zůstáváme lidmi. Milujeme vše nové.

Stavíme integrační služby, což je ve zkratce software

Tvorba základních webových stránek. Poradenství v oblasti IT.

Tvorba webových stránek, SEO, internetový marketing, e-shop na míru.

Endlesspeak s.r.o. se zaměřuje na tvorbu mobilních her a aplikací.

WIA Cloud s.r.o. poskytuje cloudové služby, zálohování dat a provádí virtuální servery.