Internetové připojení lze dnes zajistit téměř kdekoliv. Můžete si zvolit bezdrátové Wi-Fi připojení, ISDN telefonní připojení nebo vysokorychlostní připojení pomocí technologie ADSL. Rychlost připojení se udává v Mbps a ovlivňuje výši měsíčního poplatku.

TechCom s.r.o. Dětmarovice. Projekce, dodávka, montáž, revize: -elektroinstalace slaboproud i silnoproud -datové i telefonní sítě, telefonní ústředny, faxy -EZS-elektronická zabezpečovací signalizace -EPS-elektronická požární signalizace. Stavby, stavební práce, rekonstrukce: -stavby průmyslové a občanské. Připojení k internetu.

Provozovatel a vlastník datové sítě. Služby: - připojení k Internetu: - pro firemní klientelu, pro firmy - pro domací uživatele - hlasové služby bez paušálních poplatků - webhosting - IPTV - televize po internetu - pronájem optických vláken. Pokrytí: - Ostrava, Opava, Hlučín, Frýdek-Místek, Karviná, Orlová, Havířov, Bohumín, ...

Bezdrátové připojení k internetu. Instalace a správa : - počítačové sítě.

Komplexní dodávky a instalace sítí LAN a WAN včetně kabeláže. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a síťové komponenty, počítače. Tvorba firemních prezentací.

Dodávka: - počítače, notebooky, tablety. Servis: - výpočetní technika tyto služby i firmám, obcím a školám. Připojení k bezdrátovému internetu.

Prodej, servis: - výpočetní technika Poskytování: - bezdrátové připojení k internetu. Mediální a reklamní činnost. LED obrazovky.

Prodej, servis: - výpočetní technika - příslušenství - kopírky - tiskárny - notebooky. Správa počítačových sítí. Připojení k internetu.

Poskytování připojení k internetu formou CDMA, ADSL a ISDN. Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -příslušenství.

Poskytovatel bezdrátového připojení k internetu. Hlášení závad : NonStop SMS na tel.: - 737 666 126

Poskytování připojení k internetu formou CDMA, ADSL a ISDN. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a příslušenství.

Bezdrátové připojení k internetu: -LAN a WAN sítě. Dodávka výpočetní techniky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, servis, poradenství: - telekomunikační technika. Služby: - WIFI-připojení k internetu, do sítě SEAC a CZFree.

Prodej: -výpočetní technika, pobočkové ústředny. Služby: -internet-ADSL, ISDN -hlasové služby.

Poskytovatel internetových služeb. Služby: - připojení k internetu - metalické, optické, bezdrátové sítě - kamerové systémy - IP kamery - správa sítě - VoIP - tvorba webových stránek.

Služby: - audity, návrhy, instalace firewalových systémů - antivirové, antispamové služby - registrace a provoz domén - domény vasefirma.ostrava.cz - návrh a tvorba www stránek - provoz emailových schránek.

Služby: - webdesign - webhosting - outsourcing správy sítě - připojení - datové služby - informační systémy.

Prodej, servis: - kancelářská, výpočetní technika.

Služby: - internetové připojení - kabelové připojení - bezdrátové připojení - tvorba softwaru.

Připojení k internetu technologií WIFI.

Realizace komplexních dodávek počítačových a telefonních sítí a výpočetní techniky na klíč. Opravy a modernizace výpočetní techniky. Internet - bezdrátové připojení. Realizace kamerových a zabezpečovacích systémů, domovních rozvodů. Projekční činnost.

Provozovatel a poskytovatel optické a internetové sítě Moses. Televize - internet - telefon - fax. Televize - HD programy, plně digitální vysílání. Vysokorychlostní bezdrátový internet. Kabelová televize k internetu zdarma. Telefonní linka bez měsíčního poplatku. Příjem faxu na e-mail. HotLine: 777746958 - poruchy.

Elektroinstalace domů a bytů. Zabezpečovací, požární, kamerové a přístupové systémy. Komunikační instalace (internetové, televizní pozemní a satelitní). Návrh automatizačních a regulačních systémů. Výroba, rekonstrukce: - rozvaděče - projektová dokumentace - elektrorevize - údržba a servis.