Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Poradenství: -hardware -software. Služby: -internet -zpracování dat -správa sítí.

Prodej - počítačové komponenty Poradenství v oblasti výpočetní techniky

Služby: -výkon zeměměřičských činností -geologické práce -projektová činnost ve výstavbě -poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -provádění staveb, jejich změn a odstaňování tzv. demolice staveb -přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -zprostředkování obchodu ...

Vývoj a prodej: -účetní a skladové programy -elektronické a zabezpečovací systémy.

Vývoj informačních systémů. Prodej programu na zpracování odborných studií a analýz nebo účetnictví.

Návrhy: - stomatologické ordinace a laboratoře. Dodávka: - hardware a spotřební materiál pro stomatology - stomatologické přístroje. Vývoj, dodávka: - software pro stomatology.

Maloobchod, prodej, leasing, instalace, servis: -hardware, software -počítače - výpočetní technika -MONSOON, MISI, ACER -notebooky -tiskárny. Služby: -připojení, nastavení Internetu -návrhy, instalace počítačových sítí.

Wadd studio je progresivní společnost zabývající se vývojem webových aplikací a softwarových produktů, dále také designem a reklamou od její webové podoby až po reklamu tištěnou.

Výpočetní technika. Dodávky CAD/CAM, GIS/FM, PLM, tiskových a IT řešení a služeb. CAD aplikace Autodesk pro strojírenství, stavebnictví, mapování, geografické informační systémy a systémy pro správu majetku - AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D, Topobase. Servery a sítě, síťová řešení Microsoft, Cisco, Symantec. Outsourcing IT. Zakázkový ...

Tvorba a optimalizace: -firemní a osobní stránky -registrace do katalogů

Služby, prodej: -počítače-PC-výpočetní technika -projektování, instalace počítačových sítí, modemových přenosů dat -komplexní vybavení hotelů, restaurací, výpočetní technikou -ekonomický software pro středně velké podniky, zemědělské celky, rozpočtové organizace -budování počítačových učeben pro školy učiliště -zajištění ...

Prodej, servis: -výpočetní technika -servis pc -sítě. Prodej výpočetní techniky a notebooků. Nabízíme duplikování médií, PC hernu, média, digitální fota.

Výroba 3D počítačové animace, tvorba 3D modelů, interaktivní tvorba ve Flash, Flash programování, výroba internetových her, facebook aplikace a propagační hry, mobilní aplikace pro Android a iPhone.

Služby: -software (SW) -hardware (HW) - ACER, LEO COMPUTERS -instalace počítačových sítí -školení -konzulatace, poradenství.

Nabízíme komplexní IT řešení pro Vás i Vaši firmu. Tvorba software na míru, implementace informačních systémů, výroba měřících a kalibračních přístrojů, tvorba a správa webových stránek, SEO optimalizace, internetový marketing ani corporate identity pro nás nejsou problém.

Kompletní služby související se 3D stereoskopickou vizualizací: -3D stereoskopická kina -3D monitory -natáčení 3D stereoskopických filmů a videa -vývoj software -pronájem zobrazovacích 3D stereoskopických zařízení -standardní 2D grafické práce a video natáčení.

Prodej, servis: -počítače -výpočetní technika-HW -software-SW.

Služby: -dodavatel komplexních IT řešení především pro podniky -správa dat a počítačových sítí -správa kontaktů se zákazníky těchto firem.

Servis notebooků Provádíme záruční i pozáruční servis Provádíme opravy počítačů PC Modernizace počítačů Pokud máte zastaralý počítač doporučíme vám, jestli se vyplatí investovat do nového počítače, případně provedeme modernizaci počítače. Instalaci software Pomůžeme vám při instalaci programového vybavení, nastavení Windows, internetu, ...

Služby: -vývoj a implementace software pro řízení jakosti výroby -vývoj a implementace software pro řízení výroby -vývoj software na zakázku -vývoj a výroba elektronických mikroprocesorových zařízení -projektování a realizace kontrolních pracovišť -odborné poradenské a konzultační služby v oblasti statistického řízení procesů ...

Služby: -realitní -reklamní a marketingové -zprostředkovatelské-obchod -poskytování software a poradenství v oblasti hardware, software -specializovaný maloobchod -zprostředkování služeb.

Vývoj, výroba, distribuce, servis: -projektování a realizace počítačových sítí -národní prostředí pro PC a tiskárny -výpočetní technika -poskytování služeb INTERNET.