Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Nabídka poradenství v oblasti hardwaru a softwaru. Tvorba flash animací a reklamy, PC grafika, předtiskové přípravy. Poradenství v oblasti Retail Managementu

Kompletní dodávka, oprava, servis: -automatické řídící systémy -přístrojová instrumentace MAR -jednoúčelové a speciální stroje -projekce MAR silnoproud, slaboproud -vývoj - uživatelský software. Výroba strojů. Poradenství, technická podpora, rešení problémů.

Zavádíme metodiku a její softwarovou podporu vedoucí uživatele od problémové situace, přes detailní rozbor systému ke správné formulaci inovačních zadání a úloh až k návrhu variant konceptů řešení. Vhodné pro všechny zodpovědné za inovace produktů a procesů.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače, PC -tiskárny -scannery (skenery) -notebooky. Servis, oprava: -Dell ntb Služby: -poradenství -upgrade -návrhy sítí -návrhy počítačových sestav. E-shop.

Systémová integrace, analýzya, dodávka školení: -informační technologie. Poradenství: -řízení společnosti -internetu. Tvorba a správa www stránek .

Technologické provozy, potrubní technologie: Programové vybavení pro projektování a správu technologických provozů a dalších potrubnmích technologií. Dodáváme systém AutoPLANT společnosti Bentley, který obsahuje následující moduly pro projektování potrubí, ocelových konstrukcí a dalších částí technologických provozů: -potrubí (Piping) -aparáty ...

Vývoj, výroba a prodej software: -ekonomický informační systém -účetnictví, daňová evidence (saldokonto, platební styk, fakturace, MTZ - odbyt, evidence majetku) -mzdy pro malé i velké organizace, PAM, personalistika -finanční analýzy.

Výrobce a dodavatel originálních řešení, sw, určených pro správu a bezpečnost pracovních stanic v sítích bankovního a komerčního sektoru, státní správy, školství a soukromých uživatelů: -ochrana důvěrných dat v podnicích -vývoj software, vlastní produkty -komplexní správy informačních systémů -zabezpečení koncové počítačové ...

Poradenství, obchod, prodej, uvedení do provozu, zaškolení, servis, služby: OSOBNÍ POČÍTAČE: -Notebooky -Desktopy -Monitory -Příslušenství -Náhradní díly. SERVERY: -Blade servery -Mainframe -Intel servery -Midrange servery -Linux -UNIX servery SYSTÉMY pro ukládání dat TISKÁRNY POKLADNÍ SYSTÉMY SOFTWARE, SW: ...

Služby: -webdesign, internetové obchody -vytvoření a správu PPC reklamy -tištěná reklama -marketing -SEO - optimalizace a poradenství ve světě internetového marketingu. Kancelář: - Kroměříž, Tovačovského 318/A.

Výpočetní a automatizační technika, internet, servis: -řízení technologií -plošný sběr dat i GSM -internet, tvorba WWW -správa, servis SW a HW -analýza řízení firmy -outscourcing -dodávky PC, tiskáren, komponent, UPS, server -správa sítí a serverových operačních systémů -kabeláže, údržba a oprava stávajících sítí (optických i ...

Kódování a programování webových stránek. Při tvorbě e-shopů, redakčních systémů a www stránek využívám především PHP, XHTML, CSS, JavaScript a jQuery.

Tři hlavní obory činnosti: -programování a tvorba www stránek -počítačová grafika a grafické práce pro web -malířské a natěračské práce.

Služby: -poradenství v oblasti softwaru, hardwarové.

Vývoj: -zakázkový software. Služby: -účetnictví -poradenství.

Vývoj: -zakázkový software. Služby: -účetnictví -poradenství.

Regulace energetických zařízení Měřící, regulační a automatizační systémy Software pro automatizační zařízení

Tvorba: -internetové stránky -elektronické obchody -informační systémy. Následně všechny navazující služby.

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika, počítače, PC* -příslušenství -hardware, periférie, příslušenství -software -kancelářská technika Návrhy a instalace počítačové sítě, počítačová síť. Redakční a publikační systém PORTIA -jednoduchá a lehká správa webových stránek, webové stránky.

Prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny - příslušenství Instalace počítačových sítí Provádíme skenování a kopírování.

Prodej, servis, poradenství: -počítače, notebooky TOSHIBA, HP..., LCD LG, SAMSUNG, BENG.... -hardware, software -tiskárny CANON, HP..., tonery, inkousty, cartridge -reproduktory -procesory Služby: -kompletní přestavby starších PC, stavba PC na zakázku -Aconto ekonomický a účetní software (pojmy - podvojné účetnictví, daňové ...

Prodej: -výpočetní technika -počítače. Služby: -projekce, správa počítačových sítí.

Prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika -PC sestavy SAMO -programy Kalkul -počítačové stolky -správa sítí.

Webdesign Galla: -skupina mladých specialistů zaměřujících se na webdesign, SEO optimalizaci a propagaci webových stránek na internetu. Naším cílem je vytvořit pro Vás špičkovou prezentaci na míru a to obvykle na principu dlouhodobé spolupráce.

Návrh a implementace informačních systémů.