Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby, opravy a servis: - výpočetní technika Počítačové školení

Služby: - zpracování účetnictví - vedení účetnictví - rekonstrukce účetnictví - vedení daňové evidence - daňová přiznání - účetní poradenství - zpracování mezd. Zastupování při jednání s FÚ, SSZ a ZP. Individuální přístup. Vlastní software pro podvojné účetnictví a velkoobchodní skladová hospodářství. Zakázkové programovací ...

Compcentrum.cz: - poskytuje služby a prodej z oblastí hardware, software, počítačových komponent, periferií a materiálů, počítačových sítí, komunikací ( IP telefonie), přenosu dat a internetu - výstavba a správa sítí, outsourcing služeb IT. Cesta snů: - cestovní agentura - zájezdy do zahraničí - zájezdy v ČR.

Nabízené služby: - opravy a servis počítačů na místě nebo s odvozem - prodej a vylepšení počítačů nebo periferií - instalace a přeinstalace programů - instalace a přeinstalace operačního systému - odvirování, instalace antivirových programů - správa serverů, sítí a bezdrátových sítí.

Poskytujeme komplexní webhostingové služby zahrnující HTML, PHP, MySQL databáze, FTP, statistiky přístupů, E-maily s IMAP, registraci domén všech běžných koncovek včetně zahraničních. Naše služby: - registrace domén cz, eu, com a další - webhosting na OS Linux Debian - webserver Apache - HTML, PHP 5 - neomezený počet MySQL databází verze ...

Služby: - webhosting - webdesing - programování informačních a evidenčních systémů

Vývoj, dodávka software, aplikací IT security a bezpečnosti v IT: - podrobná analýza - návrh vhodného řešení - vývoj a tvorba modulů aplikace - testování a security audit platformy - integrace s prostředím zákazníka - školení, Support a aktualizace - firewally - LAN/WAN Networking - users identity a email security - web application ...

Služby - implementace SAP - programování SAP - vývoj vlastních softwarových řešení.

Prodej, servis: - počítače. Služby: - správa počítačových sítí - vývoj software.

Služby: - tvorba webových stránek a aplikací - redakční systémy

Prodej, montáž, servis: - informační a zabezpečovací technologie Další služby: - elektromontáže - správa sítí

Služby - programátor - tvorba online aplikací

Služby - programování webových aplikací - tvorba webových prezentací - správa IT - školení, kurzy.

Služby: - připojení k internetu - počítačové sítě - tvorba webových stránek - výstavba, rekonstrukce a servis individuálních (ITA) a společných televizních antén (STA)

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - správa, návrh a realizace počítačových sítí jak optických tak metalických i bezdrátových - návrh a tvorba webových stránek - realizace kamerových systémů, zabezpečovacích systémů a požárních systémů - zprostředkování revizní zprávy na zhotovený systém dle vyhl. 50/1978 Sb.

Služby: - tvorba webových stránek - programování.

Činnost: - vývoj mobilních aplikací pro iOS.

Činnost - dodáváme systémy inteligentních domácností - montáž a servis systémů větrání s rekuperací - správa počítačových sítí.

IT služby - prodej zařízení a softwarových licencí.

IT služby - instalace operačního systému - instalace software - stavba PC sestavy na míru.