Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Webové stránky, webdesign, počítačový servis, seo optimalizace, grafika.

Vývoj software pro řízení obchodu, management projektů, monitoring servisu a efektivní marketing - CRM a služby spojené s implementací CRM postavené na vlastním řešení BLUEJET (www.bluejet.cz). Konzultace a poradenství k integraci software IS COMPEKON.

Softwarový audit Softwarové poradenství Školení - výpočetní technika

Výroba: - www stránky - internetové aplikace - webdesign.

Web studio. Služby: - webdesign - tvorba webových stránek, zpracování webové prezentace - tvorba internetového obchodu - redakční systém CMS: - pro správu firemních a informačních webových stránek - pro eshopy a realitní systém - pro tvorbu programů kin, divadel - grafické studio, DTP studio, grafické návrhy, grafika.

Údržba, servis, úpravy a opravy: - počítače - notebooky. Konzultace: - výpočetní technika. Výuka: - výpočetní technika. Záchrany dat. Provozuji počítačovou záchranku opravy i údržbu počítačů a notebooků odstraňování virů záchranu dat instalaci softwaru Windows včetně legalizací instalace OS X, Linux.

Prodej, E- shop, servis: - výpočetní technika - software - připojení k internetu - datové služby.

Návrhy, realizace a správa: - datové a počítačové sítě. Dodávky a údržba informačních systémů. Poskytování připojení k Internetu. Prodej a servis: - výpočetní technika. Dodávka a servis: - telekomunikační technika.

Poskytování, prodej: - hardware - hotové programy - programy na zakázku - programování, programátorství - kontrola vstupu docházky - kontrola přístupu na PC - snímače otisků prstu.

Zhotovení: - programy na míru - počítačové programy na zpracování dat - software - programátoři.

Poradenská činnost: - zajištění výpočetní techniky.

Digitalizace kronik a dokumentů. Zahraniční obchod. Inženýring.

Poradenství: - informační systémy. Audit. Dodávka, implementace řešení pro výrobce dveří a oken.

Dodávka, instalace, školení, poradenství, prodej: - stavební konstrukční software - softwarové produkty pro navrhování ocelových a betonových konstrukcí - 3D CAD program pro modelování (Tekla Structures) - 2D, 3D software pro statickou analýzu ocelových, betonových a dřevěných konstrukcí (PowerConnect, PowerPlate) - ...

Práce, vývoj, prodej: - software - počítačové programy.

Počítačové systémy. Software.

Videonahrávky Webové stránky Zpracování - audio - video Přepis not Zajištění - hudební produkce (violoncello, housle, viola, klavír)

Servis - počítače Poradenství - výpočetní technika Správa - počítačové sítě Zálohování - data

Výroba - kancelářská technika Výroba - výpočetní technika Tvorba - software

Poradenství v oblasti výpočetní techniky

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Zpracování dat, služby databank, správa sítí

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a ...