V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Reklamní činnost: -reklamní předměty -Tampotisk. Výroba: -vizitky. Tvorba webových stránek.

Prodej: -kancelářské techniky -počítače -PC TESCO, BRAVE, LEO -komponenty -notebooky -domácí kina -spotřební materiál pro tiskárny -herní zařízení a CD -brašny na notebooky. Služby: -tvorba internetových prezentací -servis PC -připojení k internetu -instalace a správa kabelové TV v Táboře -poskytování internetu ...

Maloobchod, prodej, leasing, instalace, servis: -hardware, software -počítače - výpočetní technika -MONSOON, MISI, ACER -notebooky -tiskárny. Služby: -připojení, nastavení Internetu -návrhy, instalace počítačových sítí.

Prodej, servis: -výpočetní technika-počítače -software-SW, hardware-HW -přestavby počítačů -dodávka a montáž komponentů -kopírky -počítačové sítě -kamerové systémy -služby ve výpočetní technice

Maloobchod, prodej: -výpočetní a kancelářská technika -tiskárny, monitory -telefony, faxy -kalkulačky, diáře -počítačové programy -počítačová literatura. Služby: -přestavba starších počítačů -sběrna razítek.

Provádíme: -fotografování -tvorba webových stránek a aplikací -návrh a programování software (C, PHP) -správa Windows i Unix serverů a počítačových sítí a jejich bezpečnost.

Wadd studio je progresivní společnost zabývající se vývojem webových aplikací a softwarových produktů, dále také designem a reklamou od její webové podoby až po reklamu tištěnou.

Nabízíme Vám moderní inzertní systém, který Vám nabídne hromadnou inzerci až na 21 portálech. Kromě seznamek a katalogů Vám nabídne reklamní prostor

Prodej, instalace, školení, servis: -značkové počítače SIEMENS -tiskárny OKI, STAR -programy.

Prodej, servis, leasing: -počítače -výpočetní technika, HW -ekonomický software, SW -instalace sítí -repasované-použité počítače.

Reklamní agentura - reklamní předměty - signmaking - 3D reklama - fotografické služby - 3D modeling Grafické studio - loga a logotypy - grafické manuály - corporate identity Webové studio - internetové stránky - redakční systém pro správu webu - internetové obchody (e-shopy) - internetové ...

Poskytujeme spolehlivé vysokorychlostní internetové připojení na nejmodernějších technologiích domácnostem a firmám v okolí Blatné, Lnář, Kasejovic, Bělčic, Hvožďan, Sedlice a dalších. Optické připojení až 500Mbit Wifi připojení až 65Mbit Individuální podmínky firmám a státní správě.

Tvorba kompletních webových stránek, webdesign, SEO optimalizace, SEM, redakční systémy (Joomla!), eshopy (OpenCart), návrh reklamních předmětů, kampaní, návrh vizitek, reklamní služby. Vše ve vysoké kvalitě za velmi příjemné studentské ceny!

Výpočetní technika. Dodávky CAD/CAM, GIS/FM, PLM, tiskových a IT řešení a služeb. CAD aplikace Autodesk pro strojírenství, stavebnictví, mapování, geografické informační systémy a systémy pro správu majetku - AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D, Topobase. Servery a sítě, síťová řešení Microsoft, Cisco, Symantec. Outsourcing IT. Zakázkový ...

Dodávka, montáž: -moderní kabelážní systémy na UTP a na optice připravené pro budoucí standardy -jednotné systémy pro počítače, telefony, videa a další signály -hetrogenní sítě, UNIX, LANTASTIC a NOVELL. Prodej, servis: -počítače a příslušenství -HP se servisem na místě. Poradenská činnost. Školení. Připojení na INTERNET.

Tvorba a optimalizace: -firemní a osobní stránky -registrace do katalogů

Prodej, opravy, služby: -komponenty pro PC -sestavy počítačů -noteboky -příslušenství pro PC -spotřební zboží pro PC -připojení internetu.

Dodání, zavedení a udržování ekonomického informačního systému "IIS Ekonom" Vlastnosti ekonomického informačního systému: -klient server+možnost distribuovaného zpracování -operační systém NT, W2000, W2003 -stanice NT, W2000, XP -databáze Microsoft Sql Server, Oracle -propojení s MS OFFICE Obsahuje: -Saldokonto dodavatelů, ...

Služby: -zemědělský software -dodávka technologie pro živočišnou výrobu -chov skotu a prasat.

Dodávka, prodej: -ZEIS modulární ekonomický systém pro podvojné účetnictví -speciální programy pro zemědělskou výrobu. Služby: -instalace programů, zaškolení obsluhy, převod dat, hotline, metodický dohled, poradenství -vedení účetnictví, audit -ekonomické poradenství. Obchodní zastoupení fi. PROFEX AM, spol.s r.o. -pro okres ...

Tvorba webových stránek . Tvorba grafických návrhů. Správa reklamních kampaní na internetu. Linkbuilding. Registrace do vyhledávačů a katalogů firem. Kompletní analýza webu.

Grafické návrhy, www stránky, corporate identity, malonákladový tisk, ofsetový tisk.

Služby: -stavba notebooků INTEL na klíč -stavba počítačů na klíč -obnova operačních systémů, záchrana dat -opravy hardware a chybová hlášení software. Prodej: -elektronika na objednávku s výraznou slevou. Luxusní domácí kina i projekční, včetně návrhu a montáže.