V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tvorba www stránek, pokladních systému a aplikací.

Nabízíme komplexní IT řešení pro Vás i Vaši firmu. Tvorba software na míru, implementace informačních systémů, výroba měřících a kalibračních přístrojů, tvorba a správa webových stránek, SEO optimalizace, internetový marketing ani corporate identity pro nás nejsou problém.

Kompletní služby související se 3D stereoskopickou vizualizací: -3D stereoskopická kina -3D monitory -natáčení 3D stereoskopických filmů a videa -vývoj software -pronájem zobrazovacích 3D stereoskopických zařízení -standardní 2D grafické práce a video natáčení.

Prodej, servis: -počítače -výpočetní technika-HW -software-SW.

Služby: -dodavatel komplexních IT řešení především pro podniky -správa dat a počítačových sítí -správa kontaktů se zákazníky těchto firem.

Servis notebooků Provádíme záruční i pozáruční servis Provádíme opravy počítačů PC Modernizace počítačů Pokud máte zastaralý počítač doporučíme vám, jestli se vyplatí investovat do nového počítače, případně provedeme modernizaci počítače. Instalaci software Pomůžeme vám při instalaci programového vybavení, nastavení Windows, internetu, ...

Občanské sdružení zajišťující v Českých Budějovicích služby svobodného internetu.

Služby: -vývoj a implementace software pro řízení jakosti výroby -vývoj a implementace software pro řízení výroby -vývoj software na zakázku -vývoj a výroba elektronických mikroprocesorových zařízení -projektování a realizace kontrolních pracovišť -odborné poradenské a konzultační služby v oblasti statistického řízení procesů ...

Služby: -Poskytovatel internetového připojení.

Vytvoříme Vám poutavé a moderní www stránky, webové stránky, osobní weby, e-shopy, portály. Provádíme webdesign, SEO optimalizace a správu webů.

Služby: -realitní -reklamní a marketingové -zprostředkovatelské-obchod -poskytování software a poradenství v oblasti hardware, software -specializovaný maloobchod -zprostředkování služeb.

Vývoj, výroba, distribuce, servis: -projektování a realizace počítačových sítí -národní prostředí pro PC a tiskárny -výpočetní technika -poskytování služeb INTERNET.

Prodej, servis, maloobchod, velkoobchod počítačové, spojovací, kancelářské a vizuální systémy: -PC:HEWLETT-PACKARD a další -počítačové sítě, notebooky:TOSHIBA, HP, Acer, Asus, Samsung -software:MICROSOFT, SYMANTEC, COREL, ATD* -tiskárny:STAR, EPSON, HEWLETT-PACKARD, CANON, OKI -pásky, tonery, inkousty do všech ...

Dodávky a realizace informačních a řídicích technologií: -prodej Software a Hardware -informační systémy -řídící systémy.

Služby: -ekonomický, informační a řídicí systém -ekonomický a obchodní software -implementace, školení a prodej software ABRA

Prodej,servis,oprava: -výpočetní technika-počítače -kabelové rozvody,sítě -použitá výpočetní technika. Služby: -připojení na INTERNET.

Služby: -správa počítačových sítí, dodávka a servis systémového a aplikačního software -vývoj software na zakázku, software pro fitnes, posilovny, sauny, jídelny, sklady, předplatní jízdenky MHD, evidence IT, sledování fyzikálních veličin.

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky. Projekty a realizace PC sítí MICROSOFT a LINUX. Prodej, servis výpočetní techniky.

Prodej: -počítače HP** VECTRA(PENTIUM) -CAD* systémy pro projektanty -injekt plottery a tiskárny. Služby: -TV** animace(reklama, architektura) -školení, konzultace, instalace.

Prodej, servis: -hardware, software -spotřební materiál -metalické i bezdrátové WIFI sítě. Služby: -návrhy a realizace počítačových sítí -opravy monitorů, zdrojů, tiskáren -záchrana dat z poškozených HD**. -služby v oblasti výpočetní techniky.

Služby: -publikace, poradenství v oblasti softwaru.

Projekce, inženýring, dodavatel: -regulace vytápění a klimatizace -řízení technologických a chemických procesů -software pro měření a regulace tepla.

Služby: -internet provider -dodávky HW, SW -internetové a intranetové aplikace -internetové prezentace a obchody -komplexní služby v oboru IT -montujeme elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy a požární signalizace. Hl. sídlo: Mánesova 345/13, 370 01 České Budějovice

Služby: -tvorba www stránek, cd prezentací, animací webdesignu a reklamy -tvorba a návrh tiskovin, vizitek, letáků.

Prodej, servis počítačů: -HW**, SW** -konzultace, školení -návrhy a instalace sítí -spotřební materiál a doplňky -informační systém HELIOS IQ** -zakázkové programování -internetové a intranetové aplikace.